YouTube

  • DOLAR
    %0,28
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %-0,06
TEŞEKKÜRLER

TEŞEKKÜRLER

Yerköy Gazetemiz 30’uncu yıl dönümü nedeniyle, gazetemizi ziyaret edenleri ve tebrikleriyle yıl dönümümüzü kutlayanlara teşekkür ediyoruz.
15012012tesekkurlerGazetemiz 10 Ocak günü, yayım hayatında 30’uncu yılına girdi. Gazetemizi yıl dönümü nedeniyle ziyaret edenler ayrıca tebrik dileklerini ileterek kutlayanlar oldu.
Gazetemizi ziyaret eden ve kutlayan, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı’ya, AK Parti Yozgat Milletvekili Av. Yusuf Başer’e, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu’na, Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale’e, Yerköy Esnaflarından Diş Tabibi Cahit Yalçın’a, Yozgat İleri Gazetesi Çalışanlarına, TRT Yozgat Yurt Muhabiri Emre Demirel’e, Yozgat Hakimiyet Gazetesi’de Yazarı Celâlettin Yünel’e, Yozgat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Osman Hakan Kiracı’ya, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz’a, Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan ve Şube Müdürleri’ne, Çiçekdağı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mustafa Yağmur’a,  Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir’e, İlçe Özel İdare Müdürü Veysel Koçak’a, Adalet Meslek Yüksek Okulu Sekreteri Oğuz Duygu’ya, Türk Eğitim Sen Yerköy Temsilcisi Ferhat Yılmaz’a, Eğitim Bir-Sen Yerköy Temsilcisi Aydın Bora’ya, 80. Yıl Orta Okulu Öğretmen ve Öğrencilerine, Gazetemizin 30’uncu yılını kutladığımız bugünlerde gazetemizi telefonla arayarak, bizzat gelerek, faks ve E-mail yoluyla bizlere ulaşarak Yerköy Gazetesi’nin 30. yılını kutlayan ve iyi dileklerini sunan tüm okuyucularımıza, resmi kurum amir ve memurlarına, Yozgat ve ilçelerinde yayınlanan gazetelere ve tüm dostlarımıza, ayrıca kuruluş yıldönümümüzü çiçek göndererek kutlayanlara çok teşekkür ederiz.
YERKÖY GAZETESİ AİLESİ

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji