YouTube

  • DOLAR
    %0,07
  • EURO
    %0,47
  • ALTIN
    %0,19
  • BIST
    %0,80
Toplum polisi, şehit ailesi ve yaşlıları ziyaret etti

Toplum polisi, şehit ailesi ve yaşlıları ziyaret etti

Yerköy Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri Ramazan Bayramı nedeniyle şehit ailesini ve daha önceden tespit edilmiş olan 2 adrese bayram ziyaretinde bulundu
17082012polisYerköy Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’ne bağlı emniyet mensupları Ramazan Bayramı Münasebeti ile Şehit Polis Saldıray Altuntaş’ın ailesini ve önceden tespit edilen 2 aileyi ziyaret ettiler.
Bayramların Sevgi ve Kardeşliğin kuvvetlendirdiğini ifade eden Yerköy İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Cibelik, bayramların sevgi, saygı, kardeşlik bağlarını ve toplumsal yardımlaşmayı kuvvetlendiren anlamlı günler olduğunu söyledi.
Yaşlılarla ve şehit ailesi ile tek tek ilgilenen polisler, “Bir gün hepimiz yaşlanacağız ve ölümü tadacağız. İnşallah bizler yaşlandığımızda da ailelerimiz ve akrabalarımız bizlerin yanına gelip ziyaret ederler.
Biz Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak sizlerin her zaman yanınızdayız. Tüm büyüklerimizi Ramazan Bayramı’nda yalnız bırakmak istemedik, onlarla birlikte olmak ve onları sevindirmek istedik” dedi.
Polislerin ziyaretlerinden dolayı duygusal anlar yaşayan Şehit Polis Saldıray Altuntaş’ın annesi Güllü Altuntaş, ziyarette “Polisimiz ve askerlerimiz için her zaman dua ediyoruz. Sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyorsunuz. Sizlerin sayesinde huzurlu bir hayat geçiriyoruz” diye konuştu.
Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri, ziyaretler sırasında ailelere çeşitli hediye paketi sundu.
Haber: Yerköy Gazetesi
DSC 0039 DSC 0074DSC 0062

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji