YouTube

  • DOLAR
    %0,04
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,07
  • BIST
    %0,80
Topuksuz, ziyaretlerini aralıksız devam ettiriyor

Topuksuz, ziyaretlerini aralıksız devam ettiriyor

Toprak Mahsulleri Ofisi Yerköy Şube Müdürü Cafer Topuksuz, “Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası” için ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.
26052014kermesTMO Şube Müdürü Topuksuz’un bu seferki durağı, Yerköy İlçe Müftüsü Necip Eren oldu.
Eren’i makamında ziyaret eden Topuksuz, ziyaretleri sırasında, “Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası” hakkında da çeşitli bilgiler verdi.
Ziyarette ekmek israfı konusunda TMO’nun bir çalışma başlattığını Topuksuz, ekmeğin tüm dünyada insanların en temel besin kaynağı olduğunu belirterek, “Türk toplumunun da kutsal değerlerinden birisi ve sofralarımızın baş tacı olan bir yiyeceği maalesef istemesek de israf ediyoruz. Araştırma sonuçlarına göre ülkemizde, günde 25 bin 295, yılda 9,2 milyon ton ekmek üretilmektedir. Bu oran günde 101 milyon, yılda 37 milyar adet ekmeğe denk gelmektedir. Bu anlamda yıl boyu sürecek olan ekmek israfını önleme kampanyasının bireysel ve toplumsal duyarlılığın oluşmasına katkı sağlamasını istiyoruz. Bu konuda broşür ve afişler bastırdık. Afişlerimizi özellikle insan yoğunluğunu olduğu alanlara asıyoruz. Yerköy Müftümüz Sayın Necip Eren, din eğitimi veren kurumlarımızda da ekmek israfı ile ilgili slayt gösterisi yapacağını çarşamba ve cuma namazları sonunda ekmek israfı ile ilgili vaazlar verdireceğini belirtti.”
Topuksuz ve Müftü Eren daha sonra Ayanoğlu mahallesinde Müftülük tarafından açılan kermesi ziyaret ederek, “Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası” hakkında kermeste bulunan vatandaşlara çeşitli bilgiler verdiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji