YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Trafik Canavarı can almaya devam ediyor

Trafik Canavarı can almaya devam ediyor

Köyler arası bağlantı yolunda, otomobilin şarampole uçması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.  Meydana gelen trafik kazasında köy sakinleri tepki gösterdi. Şarampole devrilen otomobili okul servis şoförü fark etti.
27052011canavarYerköy İlçemize bağlı, Çakırhacılı ve Aslanhacılı Köyü sınırları içerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Çakırhacılı ve Aslanhacılı Köyleri arasında bulunan Alimpınar Mevkiinde seyir halinde olan Mehmet Tüzer yönetimindeki 06 AT 1367 plakalı otomobil kesin virajı alamayınca şarampole devrildi.
Meydana gelen kazada, 06 AT 1367 plakalı otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
“Aynı yolda sürekli kaza oluyor”
Çakırhacılı ve Aslanhacılı Köyleri arasında bulunan Alimpınar Mevkiinde meydana gelen kazalar vatandaşın tepkisine yol açıyor.
Araçların dikkatsizce araba sürmesi nedeniyle Ayda en az 1 kazanın meydana geldiğini söyleyen Süleymen Kayadibi adlı vatandaş, Alimpınar Mevkiinde meydana gelen sürekli kazalardan dolayı hiç olmazsa bu yola hız kesicilerin yada uyarı levhalarının koyulmasını istedi.
Kayadibi, “ Çakırhacılı Köyü ve Aslanhacılı Köyleri arasında bulunan Alimpınar mevkiinde maddi hasarlı ve ölümlü kazalar sürekli meydana gelmektedir.
Salı günü meydana gelen ölümlü kaza gibi, 2010 yılı içerisinde yine bir aracın keskin virajı alamaması sonucu şarampole yuvarlanması sonucu bir kişi yine hayatını kaybetti.
Gerek ölümlü gerekse, maddi hasarlı kazalar ayda 1 yada 2 kez meydana gelmektedir. Bu konuda yetkiler bu yol için gerekli önlemleri alması gerekmektedir.”dedi.
Haber  : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji