YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Trafik kazasında şehit olan astsubay toprağa verildi

Trafik kazasında şehit olan astsubay toprağa verildi

İstanbul’da geçirdiği trafik kazası sonrası şehit olan 24 yaşındaki Astsubay Bakım Kıdemli Çavuşu Hakan Doğan, memleketi Yerköy ilçemizde son yolculuğuna uğurlandı.
01012014sehitTekirdağ Çorlu Mühimmat Bölük Komutanlığında görev yapan Astsubay Bakım Kıdemli Çavuş Hakan Doğan’ın Türk bayrağına sarılı tabutu askerlerin omzunda baba ocağına getirildi.
Memleketi olan Yerköy ilçemizden, Tekirdağ Çorlu Mühimmat Bölük Komutanlığında görev yapan ve yıllık izinden döndüğü öğrenilen Şehit Hakan Doğan için Susuz köyünde tören düzenlendi.
Doğan’ın cenaze törenine annesi Kezban, babası Yusuf, kardeşleri Çelebi, Vasfiye, Merve Doğan ve 2 aylık nişanlısı Hacer Aydın ile yakınları, Kırıkkale Mühimmat Komutanı Tuğgeneral Yücel Karauz, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Recep Yalçınkaya, Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Yerköy ilçe emniyet müdürü Erdal Tepe, askeri erkan ve köylüler katıldı.
Hakan Doğan’ın cenazesi kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığında toprağa verildi. Cenaze töreni esnasında şehidin yakınlarının gözyaşları ve feryatları ise yürek dağladı.
Ankara-Kırklareli seferini yapan Edip Savaş yönetimindeki 39 AV 005 plakalı yolcu otobüsü, Maslak TEM otoyolu sapağındaki Çöp yolu mevkisinde kaygan zeminde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yola devrildi.
Olayda Doğan ve 1 kişi devrilen otobüsün altında kalarak hayatını kaybetti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. ALLAH (c.c) Rahmet eylesin mekanı cennet olsun RABBİM Ailesine sabırlar versin

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji