YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %0,69
  • BIST
    %2,85
Traktör sürücülerine reflektör dağıtıldı

Traktör sürücülerine reflektör dağıtıldı

Yerköy Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği Yerköy’de, traktör sürücülerine reflektör dağıtıldı.
05112014trafikYerköy Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Ramazan Özdemir, Yerköy Ziraat Odası ile ortaklaşa reflektör dağıttıklarını ifade etti.
Pancar alımı alanında ve Yozgat-Yerköy ve Yerköy-Kırıkkale karayolunda yaptıkları denetimlerde traktör ve römorklarda reflektör bulunmayan sürücülere, reflektör kullanmanın trafik kazalarının önlenmesi açısından önemini anlattıklarını söyledi.
Yerköy’ün önemli bir tarım kenti olduğunu, ilçede tarımsal faaliyetin yılın genelinde sürdüğünü ifade eden Özdemir, “İlçemizde traktörler gerek köy yollarında gerekse devlet karayollarında önemli bir ağırlık teşkil etmektedir. Bizler Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği olarak denetiminden sorumlu olduğumuz devlet karayollarında traktörlerin taraf olacağı muhtemel kazaların önlenmesi amacıyla pancar hasatı yapan traktörü bulunan çiftçilerimize reflektör dağıtımı gerçekleştirdik ve sürücülere reflektör takmanın önemini anlattık. Amirliğimiz ile birlikte ortak hareket eden ve reflektör dağıtımında bizlerden desteğini esirgemeyen Başta Ziraat Odası Başkanı Yusuf Bahri Yılmaz ve oda çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi.
Özdemir, reflektör dağıtımında son aylarda hasat zamanında sık sık yaşanılan traktör kazalarına da değinerek, sürücüleri daha dikkatli olmaları konusunda çeşitli uyarılarda bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji