YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,16
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,14
Tren Sahasına İhata'lı Önlem

Tren Sahasına İhata'lı Önlem

Trenlerin manevra sahasının çevresi ve yerleşim yerleri içersinde bulunan demir yollarına ait rayların etrafı duvar ve demir çitlerle örülerek güvenlik altına alınıyor. Mahalle sakinleri, artık şehir merkezine gitmek için peron ve hemzemin geçidini kullanacak.
14022013tddy
TCDD Gar Müdürü Kenal Cürül, Yerköy ilçemize merkezinde bulunan ve yerleşim alanları içerisinden geçen Devlet Demir Yollarına ait demiryolu sahası ve Tren Manevra sahalarının ihata altına aldığını ifade etti.
TCDD Gar Müdürü Kenal Cürül, tren manevra sahası ve Yerköy ilçe merkezinde bulunan yerleşim alanları içerisinde bulunan demiryollarına ait rayların ihata duvarı ve tel çitlerle çevrilmeye başladığını belirtti.
İhata duvarının inşasına başladıklarını söyleyen Cürül, “Mahalle sakinleri için hayati önem taşıyan ihata duvarının 6 bin metrelik kısmının tamamlanması için yüklenici firma tarafından gerekli çalışmalar başlatılmıştır.
Karaşar, Kale, Erzurum ve Yeni mahalleleri içerisinde bulunan 6 bin metrelik alana duvar ve tel çitlerle kapatılacaktır.”dedi.
Gar Müdürü Kenal Cürül, İhata duvarının görüntü kirliliği oluşturmaması için azami gayret sarf ettiklerini belirtti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji