YouTube

  • DOLAR
    %0,02
  • EURO
    %0,24
  • ALTIN
    %0,60
  • BIST
    %-0,18
TÜGVA Yerköy ilçe başkanlığından anlamlı etkinlik

TÜGVA Yerköy ilçe başkanlığından anlamlı etkinlik

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yerköy İlçe Başkanlığı, Miraç Kandili nedeni ile Yerköy’de kandil simidi dağıtıp, şehitler için mevlit okuttu.
TÜGVA Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli, geçtiğimiz hafta Cuma namazı çıkışında yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kandil simidi dağıttıklarını, gerçekleşen program sonrası Yerköy ilçe şehitliğinde şehitler için mevlit okutulduğunu söyledi.
Gerçekleşen programlar sonrasında gazetecilere açıklama yapan Dereli, Miraç kandili ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.
“Miraç Kandili; birlik ve beraberliğimizi artırmak, dostluk ve kardeşliğimizi pekiştirmek; ölüm gelmeden önce kendimizi hesaba çekmek açısından önemli bir gecedir. Mübarek üç aylar içerisinde yer alan bu gece, başta Yerköy ve ülkemiz olmak üzere tüm İslam Dünyasının beratına, tüm insanlığın barış ve huzura kavuşmasına vesile olmasını Cenab-ı Hak´tan niyaz eder, bütün hemşerilerimizin Miraç Kandilini tebrik ederim” dedi.
Şehitlikte okunan mevlit programı sonrası Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ahmet Kepir, TÜGVA Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli ve yönetim kurulu üyelerine günün anlam ve önemine dair çeşitli hediyeler takdim etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji