YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Türk Hava Kurumundan muhtarlara teşekkür belgesi

Türk Hava Kurumundan muhtarlara teşekkür belgesi

Türk Hava Kurumu Yerköy Şubesi, kuruma katkı ve destek sağlayan köy ve mahalle muhtarlarına, teşekkür belgesi dağıttı.
17072014thk1Türk Hava Kurumu Yerköy Şubesi binasında düzenlenen belge takdim törenine, THK Yerköy Şubesi Başkanı Yaşar Altındaş, THK Yerköy Şube Başkan Yardımcısı Osman Aşanboğa, yönetim kurulu üyeleri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.
Türk Hava Kurumu (THK) Şube başkanı Yaşar Altındaş, köy ve mahalle muhtarlarına yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi dağıtıklarını söyledi.
Yerköy Şube Başkanı Yaşar Altındaş, muhtarların ve vatandaşların THK’ya çok önem verdiklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:
“Yerköy ilçemizde bulunan köy ve mahalle muhtarımız, Türk Hava Kurumu Yerköy Başkanlığımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayarak destek vermişlerdir. Bizler THK’ya verdikleri destekten dolayı tüm muhtarlarımıza teşekkürlerimiz belirtmek için teşekkür belgesi takdim etmek istedik. Türk Hava Kurumu eğitim, savunma, ekonomik ve sosyal faaliyetleri ile askeri ve sivil havacılığa katkıda bulunmakta. THK toplanan fitre, zekat ve kurban derileri ve hayırsever vatandaşların bağışlarının toplanması faaliyetlerinin sürdürülmesinde destek veren muhtarımıza bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji