YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,26
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %0,59
Türk Polis Teşkilatı 168. Yılında

Türk Polis Teşkilatı 168. Yılında

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 168. yıldönümü Yerköy düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı
10042013polissTürk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıldönümü Yerköy ilçemizde. Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan program çerçevesinde kutlandı.
Yerköy ilçemizde gerçekleşen törende, Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Çelenk sunma programında Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Amiri Komiser Bahattin Omak, “Bugün Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak Türk Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yıldönümünü kutlamanın mutluluğu ve sevincini yaşamaktayız.
Mazisi şan ve şerefle dolu, kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar, gücünü yasalardan, desteğini halktan alan, ülkede birlik ve düzenin bozulmaması ve sürekli kılınması için gece gündüz 365 gün 24 saat demeden fedakârca görev yapan, Türk Polis Teşkilatının 168. yılını sizlerle birlikte kutlamaktan ve bu teşkilatın bir mensubu olmaktan son derece mutlu ve gururluyum.
Bugün Yerköy Emniyeti, 79 personeli ile ilçemizin huzur ve güvenliğini sağlamak için büyük bir azimle kendisinden beklenen hizmetin en iyisini verebilme gayreti içindedir. Teşkilat olarak, her kademede görev yapan siz değerli çalışma arkadaşlarım ile yorulmak nedir bilmeden; halkımızın daima hizmetinde olarak; cesur, kararlı, etkin ve kaliteli hizmetler vermeye devam edeceğiz. .
Vatandaşlarına hizmeti kutsal görev bilen, eğitimin gücüne ve kaliteye inanan, kanunların verdiği yetkileri yerinde ve zamanında kullanan ve kendisini toplumun bir parçası olarak gören polislerimizle geleceğimizin daha huzurlu ve daha güvenli olacağına inanıyoruz
Bu vesileyle teşkilatımızın 168. yılında Kahraman Şehitlerimizi rahmetle, gazileri, malulleri ve emeklilerimizi minnetle anarken, tüm meslektaşlarımızın, eş ve çocuklarının kuruluş yıldönümünü kutluyor, sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum. “dedi.
Omak’ın konuşması sonrasında, İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında gerçekleşen törenle devam edildi.
Emniyet Müdürlüğünde gerçekleşen törene, Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Cumhuriyet Savcıları Zafer Ergüden, Gürhan Okan Us ve İbrahim Altınok Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, İlçe jandarma komutanı M. Deniz Işıklar, Adalet Melsek Yüksek Okulu Genel Sekreteri Oğuz Duygu, İlçe parti başkanları, İl genel meclis üyeleri, daire amirleri, mahalle muhtarları katıldı.
Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, günün anlam ve önemini belirten bir konuşmasında. 168. Yıl önce kurulan teşkilatın günümüzde kendisini çağın gereksinimlerine uygun olarak geliştirdiğini ve topluma en iyi hizmeti verme çabası içinde olduğunu ifade etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji