YouTube

  • DOLAR
    %0,39
  • EURO
    %0,18
  • ALTIN
    %0,53
  • BIST
    %-0,85
Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü kutlanmaya devam ediyor

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü kutlanmaya devam ediyor

Türk Polis Teşkilatı’nın 169. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Yozgat’ın Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaymakam Nevzat Şengök ve belediye başkanı Mehmet Ağaoğlu’nu ziyaret ettiler.
09042014polisZiyarette, gazetecilere açıklama yapan Şengök, Polis Teşkilatının 169. yıldır gece-gündüz demeden başarılı çalışmalara imza attıklarını söyledi.
Polis teşkilatının, yaptığı başarılı çalışmalar sayesinde vatandaşlar tarafından takdir topladığını söyleyen Şengök, sözlerine şu şekilde devam etti:
“İlçemizin huzuru için gece gündüz çalışarak büyük bir özveri gösteren, yaptığı başarılı çalışmalar sayesinde başta vatandaşlarımız olmak üzere toplumun tüm kesimi tarafından takdir edilen Emniyet Teşkilatımıza, en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Güvenlik hizmeti sunan polisimiz, vatandaşımızın can ve mal güvenliğini, toplumun huzur ve refahını sağlamak adına anayasa ve yasaların kendisine verdiği yetkiyi kullanarak görevini ifa etmektedir. 169 yıllık geçmişe sahip olan Emniyet Teşkilatı, birikim ve tecrübeleriyle çağın yeniliklerini ve demokratik değerleri özümseyerek kendisine verilen zor görevleri başarıyla sürdürmektedir.
İlçe Emniyet Müdürlüğümüz halk ile diyalog kurarak yürüttükleri güvenlik hizmetleri sayesinde, güven duygusunun ilçede yerleşik hal almasında büyük bir rol oynamıştır. Bu görevlerini, bundan böyle de milletinden aldığı güç ve destekle, başarıyla yerine getireceklerine içtenlikle inanıyorum. Başarılı çalışmaların her zaman artarak devam etmesini diliyorum. Türk Polis Teşkilatı’nın 169. kuruluş yıl dönümünde, zor ve zorluğu ölçüsünde de onurlu görevlerini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirmekte olan tüm emniyet mensuplarımızın gününü kutluyor, şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, emekli olan ve görevleri başında bulunan Polislerimize de sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”
Yerköy belediye başkanı Mehmet Ağaoğlu ise Türkiye’de huzur ve güvenin sağlanmasında polis teşkilatının önemli görevler üstlendiğini söyledi.
Polis teşkilatının 169. yılını nedeni ile kendisine yapılan ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ifade eden Ağaoğlu, “Mazisi şan ve şeref dolu, kurulduğu tarihten bugüne kadar gücünü yasalardan, desteğini halktan alan, ülkesinde 365 gün 24 saat fedakarca görev yapan Türk Polis Teşkilatının 169. yılını kutluyorum.”dedi.
Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe ve polis memurları da hazır bulundu.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji