YouTube

  • DOLAR
    %0,11
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %-0,31
  • BIST
    %0,00
Türk Polis Teşkilatının 174. Yılı Kutlandı

Türk Polis Teşkilatının 174. Yılı Kutlandı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. Yılı Yerköy’de de çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Şehitler için Yerköy Mola Hüsrev Camiinde mevlüt okutulup, Şehitlik mezarlığı ve Şehit Aileleri ziyaret edildi.
Gerçekleşen programlar çerçevesinde Haşim Kılıç Mahallesi Kırşehir Caddesinde bulunan Atatürk Heykeline çelenk kondu.
Çelenk törenine İlçe Kaymakamı Ali Ada, Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Erdoğan, siyasi parti temsilcileri ve daire amirleri katıldı.
Gerçekleşen programda konuşma yapan Emniyet Müdürü Süleyman Erdoğan, şu ifadelerde bulundu:
“Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında burada toplanmış bulunmaktayız. Polis Teşkilatımız, özellikle bölücü terör örgütleri ile mücadelede diğer taraftan da vatandaşlarımızın can ve mal emniyetinin sağlanması bakımından önemli bir hizmeti ve milletimizin de teveccühünü kazanmış bir teşkilattır. Bu vesile ile görevi esnasında vatan, bayrak ve din için şehit olmuş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler, Türkiye’nin her bir köşesinde yine vatan, bayrak, can ve mal emniyetini sağlamak üzere görev yapan tüm emniyet mensuplarımıza da sağlıklı ve huzurlu görevler diliyorum” dedi.
Gerçekleşen çelenk töreni sonrası Şehitlik ziyaret edildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji