YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,09
  • ALTIN
    %0,89
  • BIST
    %1,77
Türk Yerel Hizmet Sen, Yerköy üyeleri iftarda buluştu

Türk Yerel Hizmet Sen, Yerköy üyeleri iftarda buluştu

Türk Yerel Hizmet-Sen Yozgat şube başkanlığı,  Yerköy temsilcileri ile iftar yemeğinde buluştu.
01082013yerelTürk Yerel Hizmet-Sen Yozgat Şubesi tarafından düzenlenen yemeğe, Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu, Yozgat Şube Başkanı Uğur Sağlamer, Türk Eğitim-Sen İl Başkanı Seyfi Bayrak ve Türk Yerel Hizmet-Sen Yerköy temsilcisi Yaşar Altındaş ve temsilcilik üyeleri katıldı.
İftar yemeğinde, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasını yapan Türk Yerel Hizmet-Sen Yozgat Şubesi başkanı Uğur Sağlamer, üyeler arası dayanışmanın önemine değindi.
Sağlamer, Türk Yerel Hizmet-Sen Yozgat Şubesi olarak her yıl geleneksel hale gelen motivasyon ve iftar yemekleri üyeler arasında birlik ve beraberlik için daha verimli olduğunu dile getirdi.
Ramazan ayının sevgi, saygı, merhamet, rahmet, sabır ve dostluk ayı olduğunu belirten Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu ise, “İl ve ilçe üyelerimiz her yıl geleneksel hale getirmiş oldukları bu iftihar oldu iftar yemeğinde olmaktan çok mutluyum. Türk Yerel Hizmet Sendikasınca düzenlenen bu gibi etkinliklerin devamını diler ve sizlerle yeniden bir arada olmayı temenni ederim.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji