YouTube

  • DOLAR
    %0,26
  • EURO
    %0,23
  • ALTIN
    %-0,28
  • BIST
    %-1,22
Türkiye’nin markaları Yerköy´ün çocuklarını giydiriyor

Türkiye’nin markaları Yerköy´ün çocuklarını giydiriyor

‘Türkiye’nin markaları Türkiye’nin çocuklarını giydiriyor’ kampanyası çerçevesinde Yerköy İlçemizde ilköğretim okulunda okuyan bin 330 öğrenciye ayakkabı, mont ve çorap dağıtıldı.
08122011ogenciTürkiye’nin dört bir yanındaki çocuklara yardımda bulunan ve bu yıl “Türkiye’nin Markaları Türkiye’nin Çocuklarını Giydiriyor” kampanyası ile 250 bin çocuğun yüzünü güldüren Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) üyeleri, Yerköylü öğrencilere kıyafetleri ulaştırdı. İlk kıyafetler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Akdaş tarafından İlköğretim öğrencilere dağıtıldı.
Şube Müdürü Erdal Akdaş,  “Türkiye’nin markaları Türkiye’nin çocuklarını giydiriyor’ kampanyası çerçevesinde İlçemizdeki okullarda bin 330 öğrenciye ayakkabı, mont ve çorap dağıtıldı.
Ülkenin dört bir yanındaki çocuklara yardımda bulunan ve bu yıl “Türkiye’nin Markaları Türkiye’nin Çocuklarını Giydiriyor’ kampanyası ile 250 bin çocuğun yüzünü güldüren Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) üyeleri, Yerköy’deki öğrencilere kıyafetleri ulaştırdı.
Her bir pakette, 7  ve 16 yaş aralığındaki ilk ve ortaöğretim çağındaki ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere l adet mont, l çift ayakkabı, 2 çift çorap yer alıyor. Yardım paketlerini dağıtan Şube Müdürü Erdal AKDAŞ yardımlardan dolayı Birleşmiş Markalar Derneği’ne teşekkür etti.
Haber: Yerköy Gazetesi
 

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Adet Bir Bmd Bu Ilk Milli Nin

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji