YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Türkiye 5'incileri Kaymakam Gale Tarafından Ödüllendirildi

Türkiye 5'incileri Kaymakam Gale Tarafından Ödüllendirildi

Kılıçaslan Eğitim Kurumlarının Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte ortaklaşa düzenlen, “5.Ulusal 100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışması” Türkiye 5.olan öğrenciler ödüllendirildi.
14052013odul“5.Ulusal 100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışması” Türkiye 5.olan Yerköy 80. Yıl Ortaokulu öğrencilerini makamlarında kabul eden Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale ve Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, öğrencileri ödüllendirdi.
Yerköy İlçe Kaymakamlık makamında gerçekleşen ödül töreninde, 65 ilden ve toplam 601 okuldan Kayseri’ye gelen bin 141 ortaokul ve lise öğrencilerinin katıldığı yarışmada Yerköy 80. Yıl Ortaokulu öğrencileri Ahmet Mazhar Tekin ve Özgür Özerdem’in Türkiye 5. olmalarının gurur verici bir durum olduğunu ifade eden Gale, “İlçemizin Eğitimde çeşitli başarılarda adının duyulması gurur verici bir durumdur.”dedi.
Yerköy Kaymakamlık makamında gerçekleşen hediye takdim töreninde Kaymakam Gale, “Yarışmaya katılan ve başarılı olan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tebrik ediyor. Başar devamını diliyorum.”dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz ise, “Yerköy İlçemiz, son 2 yıl içerisinde Eğitim konusundan üstün başarı göstermiştir. En yakın örneği Kayseri’de düzenlenen 5.Ulusal 100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışması. Gerçekleşen yarışmada madalyalarla dönen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. sayın ilçe milli eğitim müdürümüz mehmet yavuz beyin ifade ettigi gibi ilçemiz son iki yılda eğitimde güzel başarılara imza attı özellikle teknik ve endüstrü meslek lisesi,80. yıl orta okulu tebrik ediyorum.bu vesileyle sayın yavuza ve eğitim camiamızdaki tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum öğrencilerimize başarılar diliyorum.artık ilçemiz başarılarıyla adından bahsedilecek olmasının gururunu yaşıyoruz

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji