YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,16
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,14
UltrAslan UNI’den Yerköy’e bilgisayar

UltrAslan UNI’den Yerköy’e bilgisayar

18052016gs
Alpaslan Dikmen Bilgi ve Teknolojileri odası kapsamında ultrAslan UNI grubu tarafından İlçemiz Saray Yibitaş Lafarge İlköğretim Kurumuna 9 adet bilgisayar teslim edildi.
Yerköy ilçe milli eğitim müdürü Mehmet Yavuz, ultrAslan UNI grubu tarafından gönderilen 9 bilgisayarı Saray Yibitaş Lafarge İlköğretim okulu müdürü Orhan Aslan’a teslim edildiğini söyleyerek ultrAslan UNI grubu’a teşekkür etti.
UltrAslan UNI grubu sorumluları ise program sonrası şu açıklamalarda bulundu:
“2001 yılında kurulan ultrAslan taraftar grubunun üniversite oluşumu olan ultrAslan UNI,2008 yılında trafik kazası sonucunda vefat eden ultrAslan Genel Koordinatörü Alpaslan Dikmen’in ismini okullarda yaşatmak için bir adım daha attı.
Türkiye’nin hemen her okulunda kütüphane ve teknoloji odaları oluşturarak rahmetli Alpaslan Dikmen’in adını yaşatmaya devam ediyor. ultrAslan oluşumunun sosyal sorumluluk projelerinde de Türkiye’nin en büyüğü olduğunu bir kez daha vurgulamak isteriz. Eğitim çağındaki kardeşlerimizin eksikleri ihtiyaçları var gücümüzle çabalamaya devam edeceğiz” dedi.
Bilgisayar takdiminde Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz ve Yerköy Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nursema Kılıç’ta yer aldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
gs Meb Saray ultrAslan UNI

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji