YouTube

  • DOLAR
    %-0,16
  • EURO
    %0,34
  • ALTIN
    %0,51
  • BIST
    %-0,05
Usul, “Hastanemiz Tam Teşekküllü Hastane Statüsünde”

Usul, “Hastanemiz Tam Teşekküllü Hastane Statüsünde”

Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sayit Usul, “Hastanemizi, bakanlığımız standardında tam teşekküllü bir hastane statüsünde” dedi.
27052011drYerköy Devlet Hastanesi son yıllarda gerçekleştirdiği atılımları her geçen gün bir yenisini ekliyor. Yerköy’e tam teşekküllü hastane kazandıran Başhekim Sayit Usul, Yerköy Devlet Hastanesi son olarak “Tam teşekküllü Hastane” statüsüne kavuşturduklarını söyledi.
Usul, “Hastalarımız bundan sonra tam teşekküllü hastaneden istenilen silah ruhsatı gibi raporları artık hastanemizden alabileceklerdir. Bu tür raporlar için ilçe dışına gitmelerine gerek kalmamıştır.
 Ayrıca yakın zamanda ek binamızın acil katının ve hastanenin çevre düzeni ve park alanlarının faaliyete geçeceğinin müjdesini vermek istiyoruz.
 Ek binamızdaki Acil biriminin faaliyete geçmesiyle daha güzel ve daha yeni teknolojilerle hizmet vermeye devam edeceğiz.
 Yeni acil biriminde yeni teknolojiye sahip laboratuar, röntgen ve ilk yardım cihazları ile sadece acil birimine hizmet verilecek, diğer birimlerin laboratuar ve röntgen hizmetleri ayrılacaktır.
 Bu çalışmalar kısa bir süre içerisinde bitirilip siz değerli halkımızın hizmetine sunulacaktır. Şimdiden halkımıza hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.
 HABER : YERKÖY GAZETESİ

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji