YouTube

  • DOLAR
    %0,21
  • EURO
    %0,05
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %-1,36
Usul, “Acil Servisimiz Yerköy Halkını memnun etti”

Usul, “Acil Servisimiz Yerköy Halkını memnun etti”

Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sayit Usul, hizmete açılan Acil Servis Polikliniğin ilçe halkına modern ve teknolojik alt yapısıyla hizmet verdiğini ifade etti.
15022012hstBaşhekim Usul, “İlçe halkımızın hizmetine açılan “Acil Servisimizde” cerrahi operasyonlar için tam donanımlı Ameliyathane, Canlandırma odası, Enjeksiyon Odası, Pansuman odası, doksan metrekarelik Acil bekleme alanı ile geniş modern bir yapıda hizmet vermeye başlamıştır” dedi.
Usul, “Acil Servisimiz hizmete açıldı uzun ve detaylı çalışmalar sonucunda Yerköy’ün ve Yerköylünün hizmetine yakışır bölgenin en geniş rahat modern ve teknolojik alt yapısıyla hemşerilerimizin hizmetine girmiştir.
Hizmet alanımız 10 kat büyüdü, eski binamızda95 metrekareolan acil servis hizmet alanımız yeni binamızla birlikte bin 100 metrekarelik bir alana kavuştu bu alanda 10 adet gözlem yatağı 5 adet ilk muayene yatağı bulunmaktadır.
Gözlem yataklarımız en son teknoloji monitörlerle donatılmış vaziyette her hastaya acil servisimize geldiği anda konforlu müdahale sedyelerine yatırılıp bu sedyelerle hastane içerisinde transferi kolaylıkla sağlanmaktadır.
Ayrıca Acil Servisimizde cerrahi operasyonlar için tam donanımlı bir Ameliyathane bir adet Canlandırma odası, Enjeksiyon Odası, Pansuman odası, 90 metrekarelik acil bekleme alanı ile geniş modern bir yapıda hizmet vermeye başlamıştır. Hasta memnuniyetimiz yüzde 93’lere ulaştı.
Acil servise taşınma ve oryantasyon dönemiyle birlikte yapılan rutin hasta memnuniyet anketlerimizde gözle görülür bir artış yaşandı. Bu artış bizlere çalışma şevki vermektedir.
Yerköy Devlet Hastanesi Mavi Kod Sisteminin Tamamı Kurulan Bölgedeki Tek Hastane, Hastanemiz bakanlığımızın Sağlıkta Dönüşüm projeleri gereği istedikleri alt yapıları bir an önce tamamlayarak halkımıza sunmayı bir borç biliyoruz.
Bu kapsamda hastanemizde Mavi Kod, Pembe Kod, Beyaz Kod, Konsültasyon Sistemi kurulup hizmete başlanmıştır Mavi kod sistemi ile Kalp krizi geçiren ya da arrest vaziyette hastanemize gelen hastalara daha kısa sürede müdahale edilip hastalarımızın geri dönme oranları artmaktadır.
Pembe kod sistemi ileride hastanemizde çocuk kaçırma ve taciz olaylarının önüne geçmeyi hedefledik. Hastanemiz görselliği yanında iç donanımı ile de bölgenin öncü hastanesi olmuştur.
Hedefimiz ”Sağlıkta Zorunluluğunuz Değil Tercihiniz Olmak İçin Çalışıyoruz.’’ Sözü ile çıktığımız bu yolda yönetmelik ve bakanlık görüşleri doğrultusunda şu anda Yozgat’ın En Teknolojik hastanesi olmuş durumdayız. Ben ve arkadaşlarım emeklerimizin böyle bir meyve vermesinden dolayı çok memnunuz. Çabamız en son hastamızın ızdırabı bitene kadar devam edecektir. Son olarak Acil servisimizin Yerköy’e ve bölgeye hayırlı uğurlu olmasını diliyor ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.
 Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji