YouTube

  • DOLAR
    %-0,03
  • EURO
    %-0,09
  • ALTIN
    %0,67
  • BIST
    %1,77
Usul, “ATT Sağlık Ordusunun Birer Neferidir”

Usul, “ATT Sağlık Ordusunun Birer Neferidir”

Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Sayit Usul, 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri Haftası olarak kutlandığını ifade etti. 
27032013attAcil Tıp Teknisyenleri (ATT)’lerin sadece hastanelerde değil 112 Acil Servislerde de görev aldıklarını belirten Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Sayit Usul, “112 Acil Servislerin riskli birim katsayısından yer almaktadır.”dedi.
Usul, “22- 28 Mart tarihleri arasında kutlanan Acil Tıp Teknisyenleri Haftası sağlık hizmetlerinin önemli bir kısmını yürüten sağlık çalışanlarımız için ayrı bir önem arz etmektedir.
Ülkemizde; 22 Mart Acil Tıp Teknisyenleri Günü, 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri Haftası olarak kutlanmaktadır. 22-28 Mart ATT Haftasının Ana Teması 50 bini aşan dev meslek grubumuzda “Birlik ve Beraberlik Atmosferinin” oluşturulmasıdır.
Adından da anlaşıldığı gibi Acil Tıp Teknisyenleri (ATT) acil sağlık hizmeti gerektiren bütün hallerde; kaza, yangın v.b felaketler sonucu yaralanan kişilere; solunum yetmezliği ve kalp krizi gibi ani sağlık sorunu gelişen kişilere yerinde, ilk müdahaleyi yapan ve gerektiğinde hasta ya da yaralının sorunsuz bir şekilde hastaneye naklini sağlayan; sağlık ordusunun birer neferidir.
Hayat kurtarma ilkesiyle; her şartta, fedakarca görevini yapan bütün ATT’ lerin  22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri Haftasını kutluyor, zorlu görevlerinde başarılar diliyoruz.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji