YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %0,05
  • ALTIN
    %1,19
  • BIST
    %-0,06
Usul, “Hastanemizde 90 Gün Çalışması Başlatıldı”

Usul, “Hastanemizde 90 Gün Çalışması Başlatıldı”

Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sayit Usul, “Sağlık Bakanlığı tarafından Yozgat İl Genel Sekreterlikleri’nin ve Merkez yönetim teşkilatı’nın koordineli çalışarak Kamu hastanelerine ilişkin bazı yeniliklerin hayata geçirilmesi amacıyla “90 gün çalışması” başlatıldı” dedi.
26082013bas90 gün çalışmasının, “Hedeflerle yönetim ilkesine” dayanan bir yönetim çalışması olduğunu, bu kapsamda 90 gün gibi bir sürede il Genel Sekreterlikleri’nin ve Merkez Yönetim Teşkilatı’nın koordineli çalışmaları sonucu kamu hastanelerine ilişkin bazı yeniliklerin hayata geçirilmesinin hedeflendiğini söyleyen Usul, “90 gün çalışması, ‘hedeflerle yönetim ilkesine’ dayanan bir yönetim çalışmasıdır. Çalışma kapsamında 90 gün gibi bir sürede İl Genel Sekreterlikleri’nin ve Merkez Yönetim Teşkilatı’nın koordineli çalışmaları sonucu kamu hastanelerine ilişkin bazı yeniliklerin hayata geçirilmesi hedeflenmektedir.
Çalışmanın tamamlanma süresi 90 gündür. Bu nedenle çalışma ’90 Gün Çalışması’ olarak adlandırılmıştır. Daha etkin bir yönetişim, hasta memnuniyetini ve kamu hastanelerinde görev yapan sağlık çalışanlarının memnuniyetini artıracak adımların atılması olmak üzere üç ana hedefimiz mevcuttur. Bu çalışmanın sona ermesinin ardından yeni 90 günler başlayacak ve yeni çalışmalar hızla hayata geçecektir. Genel sekreterler ve merkez yönetim teşkilatımızın koordineli olarak ekip ruhuyla çalışacağına inandığım bu çalışma için hepinize başarılar diler ve her an yanınızda olduğumu unutmamanızı temenni ederim. ‘Kararlı bir yaklaşımla ve hizmete inanmış kişilerle, 90 günde bir gökdelen inşa etmek mümkündür”dedi.
Çalışmanın, özellikle sağlık çalışanlarının memnuniyetlerini arttırmaya yönelik tespitlerde bulunmak, bu bağlamdaki düzenlemeleri hayata geçirmek olduğunun altını çizen Usul, “Özverili çalışmaları ile Türkiye’deki sağlık hizmet sunumunu bu noktaya taşımış sağlık çalışanlarının memnuniyeti olmazsa olmaz önceliklerimizden birisidir. Ayrıca sağlık çalışanlarının memnuniyetinin, hasta memnuniyetinin ön koşulu olduğunu da unutmamak gerekir. Çalışmanın belirlenen zaman diliminde başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi için başta değerli sağlık çalışanları olmak üzere, yerel yönetimlerin, ulusal ve yerel basın yayın kurum ve kuruluşların çalışmaya destek vermesi oldukça önemlidir. Bu nedenle bu ziyaretleri yapıyoruz. Hep beraber, el ele sağlık hizmetlerini daha kaliteli ve güven duyulan bir yere taşımak hedefiyle çalışmanın hayırlara vesile olmasını diliyorum “dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji