YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,18
Vali Kadir Çakır, daire amirleriyle bir araya geldi

Vali Kadir Çakır, daire amirleriyle bir araya geldi

Yozgat Valisi Kadir Çakır, Yerköy İlçesinde bir dizi incelemeler ve daire amirleriyle bir araya geldi.
Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Kadir Çakır’ın yanı sıra Kaymakam Ali Ada, daire amirleri, il genel meclis üyeleri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.
Toplantı öncesi açılış konuşması yapan Kaymakam Ali Ada, Yerköy’ün gerek konum olarak gerekse tarım arazileri olarak verimli bir ilçe olduğunu söyledi.
Vali Kadir Çakır ise yaptığı konuşmada Yerköy’ü yıllar önceden belli bildiğini, eski yıllarda ilçenin cazibe merkezi olduğunu belirtti.
Tekrardan ilçenin gelişmesi için tüm çaba ve gayreti göstereceklerini ifade eden Vali Çakır, şu ifadelerde bulundu:
“Kırşehirli olmam münasebeti ile Yozgat ve ilçelerini yakından bilmekteyim. Yerköy ilçemizi yılar önceden bilmekteyim. İlçeden iş için göç edenlerin tekrardan ilçeye kazandırılması için gerekli iş sahalarının kazandırılması için tüm caba ve gayreti göstereceğiz. Cazibe merkezi yapmak için çalışacağız. Bizler valilik olarak 7/24 makamım açıktır. El birliği ile güzel şeyler çıkaracağımız inanıyorum.  Artık dünya değişti arık gençleri kendi ayakları üzerinde durmayı öğretmemiz lazım” dedi.
Gerçekleşen toplantı sonrası Vali Çakır, Yerköy Şehitlik Mevkiini, Jeotermal Kaynaklarını ve Hızlı Tren Şantiyesini ziyaret etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji