YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Vali Kemal Yurtnaç Yozgat’ta görevine başladı

Vali Kemal Yurtnaç Yozgat’ta görevine başladı

14062016vali
Bakanlar Kurulu kararı ile Yozgat Valisi olarak atanan Vali Kemal Yurtnaç görevine başladı.
Valilik önünde İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, Belediye Başkanı Kazım Arslan, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Vali Yardımcıları Yavuz Güner, Gökhan İkitemur ve Adnan Daldal ile kurum müdürleri tarafından karşılanan Vali Yurtnaç daha sonra basın açıklaması yapmak üzere Valilik toplantı salonuna geçti.
Vali Kemal Yurtnaç burada yaptığı açıklamada Görev anlayışı  ve öncelikleri konusunda bazı hususlara değinerek, “1 Haziran 2016 tarihinde Bakanlar Kurulu Kararı ile atandığım Yozgat Valiliği görevime, 10 Haziran 2016 tarihi itibariyle başlamış bulunuyorum. Bilindiği gibi demokratik devlet, emreden buyuran bir irade değil, tam aksine, bir hizmet örgütüdür. Devlet bir toplumsal sözleşmenin ürünüdür ve halktan aldığı yetkiyi halkın yararı için kullanır.
Demokratik devlet meşruiyetini, seçilmiş yönetimden, adalet, eşitlik ve tarafsızlığından alır.
Bu anlayıştan yola çıkarak;  Geleceği planlayan, misyon ve vizyon sahibi, pratik, hizmet etme, üretme heyecanı ve motivasyonu olan, sorun odaklı değil çözüm odaklı, Statükodan nemalanmayan, değişime ve dönüşüme açık, inisiyatif kullanan,      Sivil toplum ile işbirliği yapan, var olan toplumsal potansiyeli harekete geçiren,    Halkın değerlerine, inançlarına ve seçtiklerine saygılı,  Toplumdaki dezavantajlı grupların memnuniyet seviyesini arttırıcı,            Şehit ve gazi aileleri gibi, bu vatan için bedel ödemiş kişileri öne alan, Siyah beyaz demeyen, bunların aralarında sayısız ton farkını görebilen ve bunları bir zenginlik olarak algılayan, ideolojik saplantılardan uzak, Yetki devreden, koordine edip motivasyon sağlayan, yönetimde halkın ve çalışanların memnuniyetini esas alıp hızlı hareket eden,   Bürokratik anlayışa teslim olmayan, bürokrasi ve tükenmişlik hastalığı ile mücadele eden, engelleri aşan, işi yokuşa sürmekten değil, iş görmekten mutlu olan, bahane üretmeyip sonuç alan, Tepeden inmeci ‘’halka rağmen halk için’’ anlayışından uzak, kapısını halka sonuna kadar açan, sıcak ve güler yüzlü, ‘’halkla beraber halk için’’ anlayışıyla;  İlimizin potansiyelini analiz ederek, tarımsal sanayii, hayvancılık ve sağlık turizminde hareketliliği sağlayacak, eğitim ve öğretim kurumlarımızın niteliklerini yükseltip, ilimizin kültürel ve fiziksel altyapısını güçlendirmek için tüm ekibimizle hep canla başla çalışacağız. Hükümetimizin kalkınma ve gelişme politikaları çerçevesinde, hizmet heyecanı ve coşkusu içinde ilimizin sorunlarını çözen, bürokratik engelleri kaldıran, müteşebbisi teşvik eden, hak, adalet ve pratik çözümleri öne alan bir mesai anlayışı dileğiyle, ilimiz halkına ve tüm çalışanlara merhaba diyorum. Rabbim utandırmasın” dedi.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji