YouTube

  • DOLAR
    %-0,01
  • EURO
    %0,46
  • ALTIN
    %0,50
  • BIST
    %0,51
Vali Yazıcı Sekili’de incelemede bulundu

Vali Yazıcı Sekili’de incelemede bulundu

Vali Abdulkadir Yazıcı, bir takım incelemelerde bulunmak üzere Yerköy İlçemize bağlı Sekili Köyünü ziyaret etti.
23042015valiVali Yazıcı Köyde ilk olarak Şehit Osman Pekşen İlk ve Orta Okulunu gezdi. Burada öğrencilerle görüşen Vali Yazıcı; hayallerin en büyük zenginlik olduğunu ve hayaller olmazsa bir yere varmanın mümkün olmayacağını vurguladı. Yazıcı; “Hayal kurarken gelecekteki hedeflerinizi belirlemeniz lazım. Hayallerinizin peşinden koşun” şeklinde konuştu. Kaliteli bir gelecek için çok çalışılması gerektiğini söyleyen Yazıcı; “Herkes size tavsiyeler veriyor, ‘Çok çalışın’ diyor. Ama neden çok çalışmanız gerektiğiniz anlamanız gerekiyor. Geleceğinizde sağlam temeller oluşturmak istiyorsanız çalışmanız gerekiyor” şeklinde konuştu. Daha sonra Vali Yazıcı, Sekili Yeni Camii ve Sekili Jandarma Karakolunu ziyaret etti.
Köy Kıraathanesinde Vatandaşlar İle Sohbet
Vali Abdulkadir Yazıcı, Sekili köyü ziyaretinde vatandaşlarla köy kıraathanesinde bir araya gelerek sohbet etti. Burada vatandaşların sorun, istek ve dileklerini dinleyen Vali Yazıcı, Sekili beldesi nüfusunun 2 binin altına düşmesi nedeniyle kapanarak köy vasfını kazandığını, bu nedenle bütün işlerinin İl Özel İdaresi tarafından yapılacağını hatırlatarak sorunların en kısa sürede halledileceğini söyledi.
Sekili Köyü Muhtarı Sabit Avcı ve vatandaşları tek tek dinleyen Vali Yazıcı, gelen sorunları not ederek, “Şehit Osman Pekşen İlk ve Orta Okulunun çevre duvarı ve okula ait olan halı saha tadilatı, köydeki gençler için oyun alanı, içme suyu ve kanalizasyon sorunu, köyün içinden geçen Ankara Yozgat karayolunun çevre düzenlemesi ve köyün en büyük problemi olan köylülere tapularının verilmesi konularında gerekli çalışmalar yapılarak en kısa sürede tamamlanacak “dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji