YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Vali Yazıcı’dan, Ağaoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

Vali Yazıcı’dan, Ağaoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, yeniden belediye başkanı seçilen Mehmet Ağaoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
09042014valiVali Yazıcı ziyarette, başkan Ağaoğlu’na yeni görevinde başarılar temennisinde bulunarak, belediye başkanlığı görevini en iyi şekilde yapacağına inandığını söyledi.
Başkan Ağaoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Yazıcı ve beraberindekilere teşekkür etti.
Ziyarette, Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Yozgat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muammer Yanık, ilçe emniyet müdürü Erdal Tepe, Garnizon Komutanı Deniz Işılar’da hazır bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. Sayın Valim hoşgeldiniz. Keşke Yerköyümüze birde çok amaçlı bir kütüphane yapılmasına dair söz verseniz. Gençlerin kitap okuyacakları sağlıklı ve güvenli şekilde internete girebilecekleri grup halinde ders çalışıp projelerini yapabilecekleri aynı zamanda sıkıldıkları gün masa tenisi bilardo satranç gibi aktiviteler gerçekleştirebilecekleri hem ilkokul hem lise hem de üniversite-dersane öğrencilerine hitap edebilecek ulaşım imkanı yönünden çarşıya yakın ve güvenli bir yerde Kütüphane istiyor Yerköy gençleri. Lütfen bu talepler ilçemizin önde gelenleri aracılığıyla dile getirilsin. Ayrıca bu kütüphane yada gençlik merkezi konusu her yerel seçimde belediye başkan adaylarınca vaat edilir ancak hep rüyalarda kalır!Saygı ve sevgiyle

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji