YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,15
  • ALTIN
    %0,36
  • BIST
    %1,91
Vefa Derneğinden Öğrencilere Kermes

Vefa Derneğinden Öğrencilere Kermes

Yerköy Vefa Eğitim Destekleme Sosyal Yardımlaşma Derneğinden, eğitime destek amaçlı kermes düzenledi.
29042013kermesHaşim Kılıç Mahallesi Kırşehir Caddesinde açılışı gerçekleşen açılışa, Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, İlçe Müftüsü A. İkbal Aydın, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Dualarla açılan kermeste açılış konuşması yapan Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, “Kermesin hayırlara vesile olmasını diliyorum. İlçemizde bu tür hayır hasenat faaliyetlerinin artarak devam etmesini temenni ediyor. Bu güzel çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.
Yerköy Vefa Eğitim Destekleme Sosyal Yardımlaşma Derneği Üyeleri, derneğin yardımsever bayanlardan oluştuğunu ve kermesi eğitim hizmetlerine kaynak sağlanması amacıyla düzenlediklerini ifade ettiler.
Kermeste dernek üyelerinin temin ettiği ürünlerin satıldığını belirten dernek üyeleri, dernek olarak ihtiyaç sahibi öğrenciler için değişik destek ve yardımlarda bulunduklarını 05 Mayıs 2013 Pazar gününe Haşim Kılıç Mahallesi Kırşehir Caddesi Çiçekdağı Dolmuş durağı yanına ve Haşim Kılıç Mahallesi Kırşehir Caddesi Coşar Apartmanı altında açık kalacağını sözlerine eklediler.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Gale Kaynak Vefa

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji