YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %0,36
  • ALTIN
    %-0,43
  • BIST
    %-0,50
Veliler, Yarıyıl Tatili Öncesi Uyarıldı

Veliler, Yarıyıl Tatili Öncesi Uyarıldı

Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, sömestr tatili öncesi velilere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.
25012014cicekdagİlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, Cumhuriyet İlköğretim okulunda düzenlediği toplantıda, velilerin kötü karne karşısında sert bir tutum sergilemelerinin çocuklarında ciddi kişilik sorunlarına neden olabileceğini söyledi.
2013–2014 eğitim-öğretim yılı Cuma günü sona ereceğini ifade eden Arslan, yarıyıl tatilinin kimi öğrenciyi heyecanlandırıldığını kimi öğrenciyi ise korkuttuğunu söyleyerek şu ifadelerde bulundu;
“2013–2014 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi, 24 Ocak Cuma günü sona eriyor. Türkiye geneli milyonlarca öğrenci ve binlerce öğretmen iki hafta boyunca sömestr tatil yapacaklar. Gireceğimiz olan yarıyıl tatilinin haberi her çocukta sevinç duygusu yaratmıyor. Kimi öğrencinin karneleri gurur, sevinç ve heyecan yaşatırken, kimi öğrencilerinin karnesi öfke, üzüntü ve hayal kırıklığına neden olabiliyor.
Karnesi kötü olan çocuklarının başarısızlıkları karşısında aileler sert tepki gösteriyor ve cezalandırma yolunu seçen aileler duyuyoruz. Bu durum karşısında siz anne ve babaların tutumu çocuklarınızda uzun yıllar onarılamayacak hasarlara yol açabiliyor. Bu konuda çok dikkatli olmalısınız.”
Velilerin kötü karne ile karıştığında fevri davranmamaları konusunda dikkat etmeleri gerektiğini söyleyen Arslan, çocukları ile sakinleştiklerinde konuşmaları gerektiğinin altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji