YouTube

  • DOLAR
    %0,28
  • EURO
    %0,12
  • ALTIN
    %0,28
  • BIST
    %-0,06
Vilayetler Birliğine Can Geldi

Vilayetler Birliğine Can Geldi

Yozgat İl Genel Meclisi Başkanı Ayhan Can, Vilayetler Birliği Başkanlığı encümen üyeliğine seçildi. 
05062012ayhanVilayetler Hizmet Birliği’nin 34. Olağan Genel Kurulu, 33 ilin valisi, İl Genel Meclisi Başkanları ve üyelerinin katılımıyla Gölbaşı Vali Galip Demirel Vilayetler Evi’nde gerçekleştirildi.
Birliğe Yozgat’ı temsilen katılan İl Genel Meclisi Başkanı Ayhan Can, yapılan seçimde encümen üyeliğine seçildi.
Genel Kurul’un açılış konuşmasını yapan Birlik Başkanı ve Ankara Valisi Yüksel, Vilayetler Hizmet Birliği’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Üniversitelerle işbirliği yaptıklarını ve Vilayetler Hizmet Birliği’nin stratejik planını ortaya çıkardıklarını ifade eden Yüksel, ”Stratejik yapıdaki genel amacımız, insan odaklı, vatandaş memnuniyeti anlayışını ön plana çıkaran ve özel idarelerle birlikte çalışarak küresel düşünen, ortak hareket edebilen bir birlik olmak” dedi.
Vilayetler Birliği’nin, bu süreçte 15 eğitim semineri gerçekleştirdiğini vurgulayan Yüksel, ulusal ve uluslararası yerel yönetimlerle de işbirliği yaptıklarını söyledi. Yüksel, Van depreminden sonra, Vilayetler Hizmet Birliği;nin, Van’da 24 derslikli bir okul yapımı ve Gürpınar’da bir öğrenci yurdu yapımı konusunda protokoller yaptığını kaydetti.
Genel Kurul sonucunda Düzce Valisi Vasip Şahin, Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Çorum Valisi Nurullah Çakır, Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Yozgat İl Genel Meclisi Üyesi Ayhan Can, Trabzon İl Genel Meclisi Üyesi Halim Kaya, İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Fahri Biçer, Aksaray İl Genel Meclisi Üyesi Celalettin Kılıç, Kars İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Demir birlik encümen üyesi olarak seçildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji