YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %-0,13
  • ALTIN
    %1,39
  • BIST
    %3,10
Voleybol Turnuvası şampiyonları ödüllendirildi

Voleybol Turnuvası şampiyonları ödüllendirildi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası spor turnuvalara kapsamında gerçekleşen Genç Erkekler Voleybol Turnuvası şampiyonu Yerköy Anadolu Öğretmen Lisesi oldu.
20012011voleybol Bozok Kapalı Spor salonunda gerçekleşen Okullar arası Voleybol turnuvalarında dereceye giren ve Türkiye Şampiyonası’nda Yozgat’ı temsil edecek olan okullar arasında yer alan Şampiyon olan Yerköy Anadolu Öğretmen Lisesi Voleybol Takımı oyuncuları Yerköy Kaymakamı Bayram Gale tarafından ödüllendirildi.
Türkiye şampiyonasında yarışacak olan, Yerköy Anadolu Öğretmen Lisesi Voleybol Takımı, Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale’yi makamında ziyaret etti.
Kaymakam Bayram Gale tarafından kabul edilen voleybol takımı öğrencileri Gale tarafından, çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.
Gale, Yerköy Anadolu Öğretmen Lisesi Voleybol takımı öğrencilerinin ziyaretinde yaptığı konuşmasında, “Yozgat’ta gerçekleşen voleybol turnuvasında, Yerköy İlçemizi en iyi şekilde temsil ettiniz. Türkiye şampiyonasında da birinci olarak Yerköy’e döneceğinizden eminim” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji