YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Yanlış iğne hayatını karattı

Yanlış iğne hayatını karattı

Çiçekdağı ilçesinde Biçerdöver Şoförlüğü yaprak geçimini sağlayan 55 yaşındaki Murat Bulut, karın ağrısı için gittiği hastaneden yapılan yanlış iğne sonucu sağ bacağının fonksiyonlarını kaybettiğini iddia etti.
2017 yılında Yozgat’ta bulunan Araştırma hastanesine karın ağrısı şikâyetiyle gittiğinde kendisine yapılan iğne sonucu sağ ayağının felç olduğunu, ağrılarının yüksek olmasından dolayı, ağrılarımın dinmesi için kendisine elektrik vererek rahatladığını söyledi.
Karın ağrısı için bu duruma geleceğine inanamadığını söyleyen Bulut, gazetemiz muhabirine şu ifadelerde bulundu:
“Ben biçerdöver şoförlüğü yaptığım sırada karın ağrısı yüzünden Yozgat’ta bulanan araştırma hastaneye gittim. Hastane acil servisine gittiğimde bir doktor bir hemşire beni tedavi ettiler. Doktor muayene ettikten sonra yanında bulunan hemşireye şuan adını hatırlayamadığım bir iğneyi vurmasını söyledi. Hemşire doktorun dediği iğneyi kalçadan yaptı. İğne yaptıktan sonra Doktor hemşire hanıma birde emar çekinsin ne olur ne olmaz diye beni emra gönderdiler. Yanıma bir hasta bakıcı verdiler ve asansörle emar için gittiğim sırada sağ ayağımı hissetmez oldum ve adım atamadım. Ayağımı hissetmediğim hasta bakıcıya söylememle birlikte, tekrardan doktorun yanına gidip durumu izah ettim. Doktor ‘olur mu öyle şey’ dedi ve sağ ayağımı kontrol etti. Doktor hemşireye senin hatan, hemşire doktora senin hatan deyip durdular ama iş işten geçti. Beyincerrahı, Norolok ve Ortapedi doktorlarını çağırdılar onlarda gerekli incelemeleri yaptıktan sonra siyatik damara denk geldiği için bacağımın zarar gördüğünü söylediler. Başka bir açıklama yapmadan beni sabah evime gönderdiler.”
Aradan 15 gün geçtikten sonra hastane başhekimini aradığın ifade den Bulut, “ Aradan zaman geçtikten sonra başhekimi aradım. Başhekime durumu anlattıktan sonra başhekim benden ‘Ne istiyorsun’ diye soru sordu. Bende kendilerinden maddi bir beklentilerinin olmadığını sadece yaşanan bu sorunun çözümü için tedavimin yapılmasını istedim. Başhekimde bana şuan hastanede yatak olmadığını, ve ‘Bana avukat orada, hakim orada, savcı orada’ deyip ‘git bildiğin yere şikayet et’ dedi. Beni araştırma hastanesi bu duruma getirdi şuan sağ bacağım sakat. Olaydan sonra hiçbir şekilde arayıp bana nasılsın diye arayıp sormadılar.”dedi.
Yaralı köpeğe dahi sahip çıkıldığını, kendisine sahip çıkılmadığını söyleyen Bulut, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
“Sokakta yaralı köpeğe bile sahip çıkıyorlar ama bana sahip çıkmıyorlar. Ben buradan Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğana’a sesleniyorum bana sahip çıkın. Evim’de soba dahi kuracak durumum yok, evim doğalgazlı değil, hava soğuk olduğunda elektrikli ısıtıcıyı açıp azda olsun ısınıyorum. Çoğunlukla yaşlı annem ve babamın evine gidiyorum orada kalıyorum. Onlarında durumları olmadığı için bir şey yapamıyorlar. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı üç ayda bir 200-300 TL para veriyor ama oda yetmiyor. Ayda bir kez de olsa Ankara’ya doktora gidiyorum. Bazen, Yozgat’a, Kırşehir’e ve Ankara’yada fizik tedavisine gidiyorum ama para yetmiyor.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji