YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,18
Yavuz, Miraç Kandili Mesajı

Yavuz, Miraç Kandili Mesajı

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, Miraç Kandili nedeniyle yayınladığı mesajında rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı mübarek gün ve gecelerden bir tanesi olan Miraç gecesine kavuşmanın hazzı, heyecanı ve mutluluğu içerisinde olduğunu belirtti.
04062013yavuzMiraç Kandili’nin, Peygamberimiz Hz. Muhammed’de (S.A.V), Yüce Allah tarafından ihsan ve lütufla şereflendirildiği müstesna bir gece olduğunu ifade eden Yavuz, “Bu mübarek gece de, sevgili Peygamberimizin yaşadığı bu büyük mucize olay, sadece kendisinin değil, tüm insanlık için müjdeler içermektedir. Bu geceyi tekrar insanlığın kurtuluşuna vesile olması için değerlendirmeli ve bir ganimet bilmeliyiz. İnsanlık bugün, her zamankinden daha fazla sevgiye, huzura ve barışa muhtaçtır. Bu mübarek günde, Müslümanlar olarak birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmeli, kırgınlıklarımızı unutmalı, yaşlılarımızı hatırlamalı ve herkesin elimizden geldiği kadar gönlünü almaya çalışmalıyız “dedi.
Salı gününü Çarşamba’ya bağlayan gece idrak edilecek olan Miraç Kandili’nin hayırlara vesile olmasını temenni ettiğini ifade eden Başkan Yavuz,“Tüm hemşerilerimizin, milletimizin ve İslam Alemi’nin Mirac Kandili’ni tebrik ediyorum” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji