YouTube

  • DOLAR
    %-0,08
  • EURO
    %0,35
  • ALTIN
    %0,46
  • BIST
    %0,68
Yavuz, “Öğrencilerimiz göğsümüzü kabartıyor”dedi

Yavuz, “Öğrencilerimiz göğsümüzü kabartıyor”dedi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen Okullar Arası Güreş Müsabakalarında dereceye giren öğrenciler Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından okullarında karşılandılar.
26012012yavuzYozgat Güreş Eğitim Merkezi’nde yapılan kilo belirleme işlemlerinin ardından Bozok Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakalarda 15–18 yaş arası öğrencilerin katıldığı Gençler kategorisinde il genelinden çeşitli okullarda okuyan 80 kadar öğrenci, 14 takım altında yarıştığı müsabakalar sonunda dereceye giren Yerköy Hüseyin Erbaş İmam Hatip Lisesi Öğrencileri, iller arası düzenlenecek grup müsabakalarında Yozgat’ı temsil etmeye hak kazandılar.
Yapılan müsabakalarda Yıldızlar kategorisinde 14-15 yaş arası 80 civarında öğrenci yarışacak ve dereceye giren öğrenciler, iller arası düzenlenecek grup müsabakalarında Yozgat’ı temsil etmeye hak kazandıklarını ifade eden Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, “İlçemiz Spor dalında birincilik, ikincilik ve üçüncüllük getirmesi bizleri çok gururlandırmaktadır. Umuyorum ki öğrencilerimizi bölgesel yarışlarda da dereceye girerek bizleri sevindirirler.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Eden Ki Mehmet

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji