YouTube

  • DOLAR
    %-0,05
  • EURO
    %-0,22
  • ALTIN
    %-0,23
  • BIST
    %0,80
Yavuz, “ Polislerimiz, görevlerini her zaman fedakârca yapmışlardır”

Yavuz, “ Polislerimiz, görevlerini her zaman fedakârca yapmışlardır”

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
08042013yavuzAK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz “10 Nisan 1845 yılında kurulan Türk Polis Teşkilatımız, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri yerine getirmenin yanı sıra, ülkemizdeki huzur ve güven ortamının tesisinde de büyük rol üstlenmektedir” dedi.
Türk Polisi, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamakta olduğunu belirten Yavuz, “168 yıllık geçmişe sahip olan Emniyet Teşkilatı, birikim ve tecrübeleriyle çağın yeniliklerini ve demokratik değerleri özümseyerek üstlendiği bu zor görevi başarıyla sürdürmektedir. “dedi.
Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk, Türk polisini “Cumhuriyetin ve kanunların düşmanlarına karşı bir kalkan” olarak nitelendirdiğini ifade eden Yavuz, “10 Nisan 1845 yılında kurularak 168. kuruluş yıldönümü kutlanan Türk Polis Teşkilatımız birikim ve deneyimleriyle çağın yeniliklerini ve demokratik değerleri özümseyerek üstlendiği zor görevi her türlü güç koşullara karşın özveriyle ve başarıyla sürdürmektedir. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polis Teşkilatı, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiştir.
Suç ve suçlulara karşı sürdürülen çalışmalarda halkımızla birlikte güven ortamının sağlanmasında emeği geçen, yasalara saygılı, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, insan haklarına ve hukukun üstünlüğüne dayalı, temelinde vatan, millet ve insan sevgisi bulunan bir anlayış içerisinde çalışmalarını yürüten Türk Polis Teşkilatı üstün gayretiyle milletimizin takdirini kazanmıştır. Ülkemizin huzuru ve güvenliği, dirlik ev düzeni, birlik ve beraberliği, bugünü ve yarınları güvenlik güçlerimize emanettir.
Asayişini temin edememiş bir ülkenin sağlıklı bir kalkınma atılımı içine girmesi mümkün değildir. Sahip oldukları donanımla dünyadaki en güçlü teşkilatlardan biri olan polis teşkilatımız, milletimizin sevgisi, güveni ve desteğiyle çağdaş ve demokratik hayatın gereklerine uygun olarak görevlerini layıkıyla yerine getirmektedir.
Büyük Atatürk Polis’e önem vermiş ve iyi bir polisin nasıl olması gerektiğini şu sözleriyle ifade etmiştir:  “Polis, kanun adamıdır. Ona her zaman saygı göstermeli ve itaat etmelidir. Polis, asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır”. “Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır”
Cumhuriyetin ve yasaların daima kalkanı olarak, çağdaş bir görev anlayışıyla sorumluluklarını her zaman ve her şartta, yerine getiren, Cumhuriyet’in kendilerine yüklediği görev ve sorumlulukların bilinciyle hareket eden Türk Polis Teşkilatı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği çağdaşlaşma hedeflerine, düne nazaran bugün çok daha yakın bir noktada bulunmaktadır.
En küçük rütbelisinden, en büyük rütbesine kadar her düzeydeki emniyet görevlisi, Yerköy’ümüzün huzur ve güvenliğini sağlamak için cansiperane çalışmasından dolayı başta İlçe Emniyet Müdürü Sayın İbrahim Cibelek ve çalışma arkadaşlarının ve tüm Emniyet Teşkilatımızın Polis Haftası’nı ve Türk Polis Teşkilatı’nın 168. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Şehit polisleri rahmet ve gazileri minnetle anıyorum.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji