YouTube

  • DOLAR
    %0,15
  • EURO
    %0,16
  • ALTIN
    %1,04
  • BIST
    %0,09
Yavuz’dan borsa ve oda başkanlara teşekkür plaketi

Yavuz’dan borsa ve oda başkanlara teşekkür plaketi

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Ticaret Borsası Başkanı ve Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanına teşekkür plaketi takdim etti.
31102014borsaTicaret Borsası Başkanı Derviş Esatbeyoğlu ve Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şıh Mehmet Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz’u makamında ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyaret sonrası Milli Eğitim Müdürü Yavuz, gazetemize yaptığı açıklamada, borsa ve oda başkanın eğitim verdikleri destekten dolayı plaket takdim ettiklerini söyledi.
Borsa ve Odaların imkanlar ölçüsünde eğitim alanında yapılan çalışmalara destek olduklarını ifade eden Yavuz, şunları söyledi:
“İlçe Milli Eğitim müdürlüğümüze her yıl Ticaret Borsası Başkanı ve Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası düzenli olarak eğitim desteğinde bulunmakta. Borsa ve oda başkanlarımız her yıl düzenli olarak eğitim alanında yapılan çalışmalarda desteğini esirgemiyorlar. Bizlerde bu desteklerinden dolayı kendilerine birer plaket takdim etmek istedik. Başta başkanlarımız olmak üzere oda ve borsa çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.”
Yavuz daha sonra Ticaret Borsası Başkanı Derviş Esatbeyoğlu ve Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şıh Mehmet Kaya’ya eğitime destek verdikleri için teşekkür plaketi takdim etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji