YouTube

  • DOLAR
    %0,25
  • EURO
    %0,40
  • ALTIN
    %-1,11
  • BIST
    %-0,50
Yavuz’dan Koçak ve Kılıç’a plaket

Yavuz’dan Koçak ve Kılıç’a plaket

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, İlçe Özel İdare Müdür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürüne teşekkür plaketi takdim etti.
02062015mebİlçe Özel İdare Müdürü Veysel Koçak ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Nursema Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz’u makamında ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyaret sonrası Milli Eğitim Müdürü Yavuz, gazetemize yaptığı açıklamada, İlçe Özel İdare Müdürü Veysel Koçak ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Nursema Kılıç’ın eğitim verdikleri destekten dolayı plaket takdim ettiklerini söyledi.
Koçak ve Kılıç’ın imkanlar ölçüsünde eğitim alanında yapılan çalışmalarda desteklerini hiçbir zaman esirgemediklerini söyleyen Yavuz, şunları söyledi:
“İlçe Milli Eğitim tarafından yapılan çalışmalarda İlçe Özel İdare Müdürü Veysel Koçak ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Nursema Kılıç gerek kurum olarak gerekse de şahsi olarak eğitime destekte bulunmaktalar. Bizlerde bu desteklerinden dolayı kendilerine birer plaket takdim etmek istedik. Başta müdürlerimiz olmak üzere İlçe Özel İdare Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma vakfı çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.”
Yavuz daha sonra İlçe Özel İdare Müdürü Veysel Koçak ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Nursema Kılıç’a eğitime destek verdikleri için teşekkür plaketi takdim etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji