YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,58
  • BIST
    %-0,73
Yavuz’un teşekkür mesajı

Yavuz’un teşekkür mesajı

AK Parti Yerköy ilçe başkanı Ahmet Yavuz, teşekkür mesajını yayınladı.
31032014akpAK Parti Yerköy ilçe başkanı Ahmet Yavuz, gazetemize yaptığı açıklamada, 30 Mart yerel seçimlerin AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak seçime katılan Mehmet Ağaoğlu’nun yeniden belediye başkanlığına seçildiğini söyledi.
30 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimin Yerköy’e hayırlar getirmesi dileklerinde bulunan Yavuz, “Yerköy ilçemizde Belediye Başkanlığı yarışı AK Parti ile MHP arasında geçmiştir.  Gerçekleşen bu seçimde gerek AK Partili vatandaşlarımız olsun gerekse MHP’liler olsun her hangi bir tartışmaya sebep olmamışlardır. Bu seçim her iki parti arasında centilmence gerçekleşmiştir.
Yerköy’de 2009 yılında gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimlerinde de, 2014 seçimlerinde de kazanan Yerköy olmuştur.  Bu duygu ve düşünce ile bu sonucun alınmasında gayretlerini esirgemeyen tüm hemşerilerime, Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ bey’e, değerli milletvekillerime, parti teşkilatıma ve AK Parti ailemize, ayrıca AK Parti’ye oy veren ve vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji