YouTube

  • DOLAR
    %0,10
  • EURO
    %0,38
  • ALTIN
    %0,86
  • BIST
    %-0,18
Yaz Spor Okullarında hedefe ulaşıldı

Yaz Spor Okullarında hedefe ulaşıldı

Yozgat’ta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda okulların tatil olmasının ardından açılan Yaz Spor okullarında 5 bin öğrenci hedefine kısmen ulaşıldı.
24062013yazYozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, geçen yıl 3 bin civarında Yaz Spor Okuluna kayıt yaptıran öğrenciye spor eğitimi verdiklerini bu yıl bu sayıyı 5 bine çıkarmak için kurumlarına bağlı antrenörlerin yoğun bir mesai ile çalıştıklarını söyledi. Şimdiye kadar, il merkezi ile birlikte Akdağmadeni, Sarıkaya, Sorgun, Şefaatli ve Yerköy ilçelerinde 2 bin 32 bayan, 2 bin 522 erkek olmak üzere toplam 4 bin 554 öğrencinin ön kayıt yaptırdığının altını çizen Güneşer, ”Yaz Spor Okullarına başlamadan önce koyduğumuz 5 bin öğrenci hedefine bu gün itibariyle kısmen ulaşmış durumundayız” dedi.
29 Haziran tarihinde yapacakları resmi açılış gününe kadar hedefledikleri 5 bin öğrenciyi geçeceklerine inandıklarını dile getiren Güneşer, ”Yaz Spor Okullarının resmi açılışının yapılmasına bir haftadan fazla bir süre var. bu süre zarfı içerisinde ön kayıt yaptıran öğrenci sayısının 5 binin üzerine çıkacağına inanıyorum. İyi bir tanıtım çalışması yaptık. Antrenörlerimiz hafta başında antrenman gün, yer ve saatlerini belirleyerek çalışmalarına başladılar. Ön kayıt yaptıran çocuklarımızın hepsi kayıt yaptırdıkları branşlarda çalışmalara başladılar” diye konuştu.
Yaz Spor Okuluna kayıt yaptıran öğrenciler arasında gelecek vadeden veya okulların açılmasına rağmen antrenmanlara devam etmek isteyen öğrencilerin olması halinde yıl boyu devam eden spor okullarına kayıt yaptırabileceklerinin de altını çizen Güneşer, şöyle konuştu;
”Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak, faaliyetlerimizi okullar kapandıktan sonra Yaz Spor Okulları ile sınırlı yapmıyoruz. Yaz Spor Okulları faaliyetleri dışında okulların açık olduğu dönemlerde de yıl boyunca spor okulları adı altında faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Yaz Spor Okullarına katılıp daha sonra çalışmalarına devam ederek kendisini geliştirmek isteyen öğrencilerimiz olması durumunda bunları yıl boyu devam eden Spor Okullarımıza kaydını yapabiliyoruz. Ayrıca Antrenörlerimizin yetenekli gelecek vadeden sporcuları keşfetmeleri halinde de yine bunları Spor Okullarımıza kaydını yaparak yıl boyu kendilerini geliştirmeleri için antrenmanlarımıza alacağız.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji