YouTube

  • DOLAR
    %-0,01
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %-0,29
  • BIST
    %0,80
Yazıcı, “Koyunbaşoğlu Ailesi'ne böyle bir hayırlı hizmeti gerçekleştirdiklerinden dolayı teşekkür ederiz”

Yazıcı, “Koyunbaşoğlu Ailesi'ne böyle bir hayırlı hizmeti gerçekleştirdiklerinden dolayı teşekkür ederiz”

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Vali Abdulkadir Yazıcı İlk Önce Yozgat Adalet Sarayını ziyaret ederek burada Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mutlu Çat İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Emin Sevimli, hakim ve savcılarla bir araya geldi.
12022015valiYozgat Adalet Sarayını ziyaretinde Baro Başkanı Av. Mehmet Şimşek’i de ziyaret eden  Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Vali Abdulkadir Yazıcı daha sonra Yerköy’deki açılış törenine katılmak üzere ilçeye hareket etti.
Yerköy ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen, “Eğitime Yüzde Yüz Destek” ve “Bir Tuğla da Sen Koy” projeleri kapsamında Hayırsever İşadamı Gencay Koyunbaşloğlu tarafından yaptırılan  ve Babaannesinin adının verildiği  14 derslikli Rabia Koyunbaşoğlu Anadolu Lisesi açılışı, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Vali Abdulkadir Yazıcı’nın katılımı ile gerçekleşti.
Törene Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Vali Abdulkadir Yazıcı’nın yanı sıra Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök ve diğer davetliler katıldı.
Hayırsever İşadamı Gencay Koyunbaşloğlu, kendisine destek veren başta Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Vali Abdulkadir Yazıcı olmak üzere herkese teşekkür ettiği konuşmada,”Rahmetli babaannem adına bir eser bırakmak benim çocukluk hayalimdi. Tabi ki insan oğlu sadece hayallerle yaşayamaz. Hayalleri olmadan da doğruya ve güzele insan oğlunun ulaşamayacağına inanıyorum. Allahın ilk emridir oku. Bizde bu yola baş koyduk. 2013 yılında okulumuzun temelini attık. Bugün ise yüce rabbimin izniyle okumuzun açılışını gerçekleştiriyoruz” dedi.
Vali Abdulkadir Yazıcı ise yaptığı konuşmada Koyunbaşoğlu Ailesi’ne böyle bir hayırlı hizmeti gerçekleştirdiklerinden dolayı teşekkür ederek,”Bugün güzel bir okulumuzun açılışı için buradayız. Koyunbaşoğlu Ailesi bundan iki yıl önce böyle güzel bir okulun yapılmasına yardımcı olmak istediler. Bizlerde kendilerine yardımcı olduk ve bu güzel eser ortaya çıktı. Öncelikle bu güzel esere verdikleri emekten dolayı Koyunbaşoğlu Ailesine ve yine iç dizaynını hazırlayan okul yönetimine teşekkür ediyorum. Sayın Adalet Bakanım Yozgat’ta ilçe ve köylerimiz dahil olmak üzere verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah hükümet konağı ve Emniyet Müdürlüğü ile okul ve diğer yatırımlarla çok daha güzel noktalara geleceğimizi düşünüyorum. Bu eserin başta sizler olmak üzere öğrencilerimize memleketimize hayırlar ve uğurlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji