YouTube

  • DOLAR
    %0,38
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %1,14
  • BIST
    %-0,06
Yeni atanan öğretmenlerin uyum eğitimi

Yeni atanan öğretmenlerin uyum eğitimi

Yerköy İlçemizde öğretmenlik mesleğine ilk adımlarını atan 65 öğretmene ilk kez gittikleri yerlerde zorlanmamaları, acemilik çekmemeleri için oluşturulan komisyonca uyum eğitimi verildi.
16092013uyumYerköy’de öğretmenlik mesleğine ilk adımlarını atan öğretmenlere, Milli Eğitim Bakanlığı ve Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden uyum eğitimi dersi Yerköy Teknik ve Endüstri meslek lisesi toplantı salonunda verildi.
Öğretmenlik görevine atanan öğretmenlere alışık olmadıkları coğrafi, kültürel ve sosyo ekonomik şartlarla karşı karşıya kalmalarının, eğitim ve öğretimi doğrudan etkileyeceğini göz önünde bulunduran Milli Eğitim Bakanlığı, Yerköy ilçemize atamaları gerçekleşen 65 öğretmeni uyum eğitim programına aldı.
Uyum eğitimiyle ilçemize yeni atanan öğretmenlerin mesleklerini icra ederken bulundukları il ve ilçelere de uyum sağlamaları için uygulanan eğitimin 3 gün süreceği ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, konu hakkında şu açıklamalarda bulundu;
“Milli Eğitim Bakanlığı geçtiğimiz hafta atamaları gerçekleşen ve mesleğe ilk defa adım atacak öğretmenler için uyum eğitimi programı hazırlandı.
Öğretmenlik görevine atananların çoğunun, alışık olmadıkları coğrafi, kültürel ve sosyo ekonomik şartlarla karşı karşıya kalmalarının, eğitim ve öğretimi doğrudan etkileyeceğini göz önünde bulunduran Milli Eğitim Bakanlığı, eğitimle ataması gerçekleşen öğretmenlerin mesleklerine daha bilinçli ve umutlu başlamalarını amaçlıyor.
Öğretmenlik mesleğine başlayan ve 3 gün sürecek olan Uyum Eğitiminde görevlendirilen öğretmenlerimizce bilgilendirmeler yapılmaya başlamıştır” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Eden Ilk Milli Yavuz Yeni

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji