YouTube

  • DOLAR
    %-0,12
  • EURO
    %0,25
  • ALTIN
    %1,13
  • BIST
    %-0,21
Yeni Öğretmene Uyum Eğitimi

Yeni Öğretmene Uyum Eğitimi

Yerköy İlçemizde öğretmenlik mesleğine ilk adımlarını atan 80 öğretmenden, 50 öğretmene Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, telekonferans sistemi ile ilk Uyum Eğitimi dersini verdi
12092012uzaktanYerköy İlçemizde öğretmenlik mesleğine ilk adımlarını atan öğretmenlere, Milli Eğitim Bakanlığı ve Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden uyum eğitimi dersi Yerköy 80. Yıl İlköğretim Okulu Toplantı salonunda verildi.
Öğretmenlik görevine atanan öğretmenlere alışık olmadıkları coğrafi, kültürel ve sosyo ekonomik şartlarla karşı karşıya kalmalarının, eğitim ve öğretimi doğrudan etkileyeceğini göz önünde bulunduran Milli Eğitim Bakanlığı, Yerköy İlçemize atamaları gerçekleşen 10 Matematik, 7 İngilizce, 2 Beden Eğitimi, 1 Coğrafya, 2 Müzik, 1 Metal, 1 İnşaat-Yapı, 6 Türkçe, 1 Sağlık, 1 Edebiyat, 6 Fen-Teknik, 1 Teknik, 5 Rehber, 2 Sosyal, 1 Din kültürü, 1 Hemşirelik, 2 Resim ve 1 Okul Öncesi öğretmeni olmak üzere toplam 50 öğretmene Yerköy 80. Yıl İlköğretim Okulu Toplantı salonunda Uyum Eğitimi verdi.
Uyum Eğitimiyle İlçemize yeni atanan öğretmenlerin mesleklerini icra ederken bulundukları il ve ilçelere de uyum sağlamaları için uygulanan eğitim 12-16 Eylül tarihlerine kadar devam edeceği ifade edildi.
Konu hakkında açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, “ Milli Eğitim Bakanlığı geçtiğimiz hafta atamaları gerçekleşen ve mesleğe ilk defa adım atacak öğretmenler için uyum eğitimi programı hazırladı.
Öğretmenlik görevine atananların çoğunun, alışık olmadıkları coğrafi, kültürel ve sosyo ekonomik şartlarla karşı karşıya kalmalarının, eğitim ve öğretimi doğrudan etkileyeceğini göz önünde bulunduran Milli Eğitim Bakanlığı, eğitimle ataması gerçekleşen öğretmenlerin mesleklerine daha bilinçli ve umutlu başlamalarını amaçlıyor.
12 Eylül 2012 tarihi itibariyle başlayan ve 16 Eylül 2012 tarihine kadar sürecek olan Uyum Eğitiminde 10 Matematik, 7 İngilizce, 2 Beden Eğitimi, 1 Coğrafya, 2 Müzik, 1 Metal, 1 İnşaat-Yapı, 6 Türkçe, 1 Sağlık, 1 Edebiyat, 6 Fen-Teknik, 1 Teknik, 5 Rehber, 2 Sosyal, 1 Din kültürü, 1 Hemşirelik, 2 Resim ve 1 Okul Öncesi öğretmeni olmak üzere toplam 50 öğretmene Yerköy 80. Yıl İlköğretim Okulu Toplantı salonunda Uyum Eğitimi vermeye başlamış bulunmaktayız.
Uyum Eğitiminde öğretmenler, il merkezleriyle uygun ilçe merkezlerinde 12 Eylül ve 16 Eylül tarihlerinde uyum eğitimine tabi tutulacak. Öğretmenler yüz yüze ve uzaktan eğitim yöntemiyle yapılacak eğitimlere katılacak.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji