YouTube

  • DOLAR
    %0,15
  • EURO
    %-0,32
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %3,10
Yerköy’de tibia şaft kırığı tedavisi

Yerköy’de tibia şaft kırığı tedavisi

Samsun ilinde çıktığı günübirlik gezide arabanın çarpması sonrasında bacaklarında çeşitli kırıklar oluşan Yerköylü Salih Salman, Yerköy Devlet Hastanesinde ameliyat olarak sağlığına kavuştu.
22092011saglikYerköy Devlet Hastanesi Ortopedi doktoru Volkan Erğan,  Samsunda çıktığı günübirlik gezide arabanın çarpması sonrasında bacaklarında Tibia şaft kırığı yani incik kemiği olarak bilinen alt bacak en büyük kemiğinin tedavisini, Yerköy Devlet Hastanesinde yaptıklarını ifade etti.
Ortopedi doktoru Volkan Erğan, Yerköylü Salih Salman’nın bacaklarında oluşan Tibia şaft kırığının tedavisinin artık Yerköy Devlet Hastanesinde de yapıldığını kaydetti.
Doktor Erğan, “Samsunda ilinde çıktığı günübirlik gezide arabanın çarpması sonrasında bacaklarında çeşitli kırıklar oluşan Yerköylü Salih Salman, hastanemize geldiğinde bacaklarında Tibia şaft kırığı yani incik kemiği olarak bilinen, alt bacak en büyük kemiğini kırılması, şikâyeti ile hastanemize müracaat etti.
Hastanemizde yapılan tüm tetkikler sonucunda Salih Salman’ın tedavisine başlandı.
Yapılan gerekli işlemler sonrasında Salih Salman, Tibia şaft kırığı ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleşmiştir.”dedi.
Ortopedi doktoru Volkan Erğan, Tibia şaft kırıkları yüksek enerji ile meydana gelebildiği gibi düşük enerji ile de meydana gelebileceğini, Tibia şaft kırığının Trafik kazası, tampon darbesi, yüksekten düşme veya spor yaralanmaları ile meydana geldiğinin altını çizdi.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
k?r??? tedavisi tibia

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji