YouTube

  • DOLAR
    %0,15
  • EURO
    %-0,32
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %3,10
Yerköy’e yakışıyor

Yerköy’e yakışıyor

Bozok Üniversitesi ve Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu tarafından organize edilen “Yerköy Gecesi” geçtiğimiz Pazartesi günü yüksek okulun konferans salonunda gerçekleşti.
Gerçekleşen gecede, Yozgat Valimiz Necati Şentürk, Bozok Üniversitesi Rektörümüz İnci Varinli, Yerköy Kaymakamımız Bayram Gale, Yerköy Belediye Başkanımız Mehmet Ağaoğlu, İl ve ilçe Milli Eğitim Müdürlerimiz, sivil toplum kuruluşları ve bir çok daire amirimizin yanı sıra ilçe halkımızdan da yoğun ilgi gösterdi.
Açıkçası gerçekleşen bu programa Yerköy ilçemizden bu kadar katılım beklemiyordum. Öyle ki, katılımın fazla olması konferans salonunda geceyi izlemeye gelenleri koltuklar almadı. Kimi vatandaşlarımız da ayakta izlemek mecburiyetinde kaldılar. Umarım Bu tür geceler ilçemiz de sık sık yapılır.
Gerçekleşen, “Yerköy Gecesinde” ilçemizde bir ilke imza atıldı. Yerköy ilçe esnaflarımızdan olan İsmail Yılmaz, Ayanoğlu Mahallesinde 14 derslik okulun yapılması için gecede protokol imzaladı.
Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu tarafından organize edilen Yerköy Gecesi programında imzalanan protokol ile Hayırsever Yerköylü İşadamımız İsmail Yılmaz tarafından dedesi Ziya Yılmaz adına yaptırılacak olan ilköğretim okulunun protokolü İşadamımız İsmail Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız ve Vali Necati Şentürk tarafından imzalandı.
Umarım, İsmail Yılmaz’ın bu örnek davranış Yerköylü hayırsever iş adamlarımıza örnek olur ve bu vesilesi ile de ilçemizde okul temelleri atılır.
Teşekkürler;
Gazetemiz, 10 Ocak tarihinde 28’inci yılına girdi. Bu sevinci siz saygı değer okurlarımızla paylaştık.
13 Ocak 2010 tarihinden yayınlamış olduğumuz haberimizin ardından bizleri gerek telefonlara arayan gerekse gazetemizi ziyaret eden, Belediye başkanımızı Mehmet Ağaoğlu ve meclis üyemize Mehmet Coşgun’a, PTT müdürümüz Tarık Şahım ve PTT Veznedarımız Yusuf Kurban’a, Kaymakamlık Dernekler Bürosundan Ahmet Kepir‘e, Türk-Eğitim-Sen Yerköy Temsilcimiz Ferhat Yılmaz’a,  İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurlarımıza, Gazetemiz Köşe Yazarlarıma, İlçe Özel idare müdürümüz Veysel Koçak’a, Yozgat’ta günlük yayın yapan İleri Gazetesi, Yeni Ufuk Gazetesi, Yozgat Haber Gazetesine ve ayrıca Yozgat İHA ve Cihan Haber ajansı temsilcilerine bizleri 28’inci yaşımızda bizleri yalnız bırakmadılar.
28’inci yaşımızda bizleri yalnız bırakmayan ve arayan saygı değer kurum amirlerimize ve meslektaşlarımıza teşekkür etmeyi bir borç biliriz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji