YouTube

  • DOLAR
    %0,15
  • EURO
    %0,48
  • ALTIN
    %-0,60
  • BIST
    %-0,50
Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulundan bir ilk

Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulundan bir ilk

Açık öğretim okulu okuyan öğrencilere, Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulundan ders.
01112011oguzKurulduğu günden buyana çeşitli projelere imza atan, Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu bir ilke daha imza attı.
Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu, Anadolu Üniversitesi Açık öğretim programı dahilinde Adalet bölümü okuyan öğrencileri örgün eğitim kapsamında ders vermeye başladı.
Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu Yüksek Sekreteri Oğuz Duygu, “Okulumuzda, örgün eğitimi amacına göre hazırlanmış programlarla okul çatısı altında, belirli yaş grubundaki ve aynı seviyedeki bireyler için yapılan düzenli eğitim verilmektedir.”dedi.
Duygu, “Anadolu üniversitesi açık öğretim programında okuyan öğrencilerine, Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulumuz tarafından örgün eğitim kapsamında derslere girerek daha bilgili daha kapsamlı bir bilgi birikimine vesile oluyor.
Anadolu üniversitesi açık öğretim programı dâhilinde okuyan öğrencilerimiz için Adalet Meslek Yüksekokulu yönetim kurulunun aldığı bir karar neticesinde dersler verilmeye başlandı.
İlkleri gerçekleştirme yolunda başarılara imza atan, Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu bünyesinde bulundurduğu öğrenci kapasitesiyle adından sıkça söz ettirmektir.
Yenilikçi çağdaş eğitim anlayışını ilke edinerek katılımcı bir eğitim sunmaya çalışan Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulumuz, idari yönetimi olarak bütün öğrencilerimizin sorunlarını çözmek, onlara yardımcı olmak görevimizin verdiği bir bilinç neticesinde çalışıyoruz” dedi.
Duygu, Anadolu Üniversitesi Açık öğretim programı dâhilinde, Adalet bölümü okuyan öğrencilerinden, ders almak isteyenlerin şahsen Yerköy Adalet Meslek Yüksek okuluna müracaat etmelerinin gerektiğini ifade etti.
Haber: Yerköy Gazetesi
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji