YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %0,35
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %0,80
Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu Çalışma Bakanlığı Ziyareti

Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu Çalışma Bakanlığı Ziyareti

18052016bakanlik
Adalet Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Recep Temel ve Yozgat Sosyal Güvenlik İl Müdürü Nejat Deniz, Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu ve Sosyal Güvenlik Kurumu Yozgat İl Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülmekte olan proje çerçevesinde Çalışma Bakanlığı Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Üniversitelerin “Sosyal Güvenlik” programlarında uygulanabilir, ölçülebilir, sürdürülebilir, interaktif uygulamalarla desteklenmiş kaliteli bir eğitimin verilebilmesi için Üniversite ile konunun en büyük paydaşı olan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun ortak çalışma yapmasının amaçlandığı proje kapsamında gerçekleştirilen ziyarette SGK Başkanı Dr.Mehmet Selim Dağli, SGK Başkan Yardımcısı Orhan Koç ve SGK Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Sülbü ziyaret edildi.
Yapılan ziyaretlerde bu proje ile Sosyal Güvenlik öğrencilerine gelecekteki işleri konusunda sadece dersteki teorik bilgilerle eğitmekle kalmayıp gerçekçi bir şekilde hayatın şartlarına hazırlayarak Sosyal Güvenlik Kurumu’nun yetişmiş eğitimli insan kaynağı ihtiyacını karşılamanın amaçlandığı belirtildi.
Ziyaretlerde, öğrencilerimize kurumun ihtiyaçlarına yönelik eğitim verebilmek için gerekli olan müfredat içerikleri ve düzenlemelerin nasıl olması gerektiği, bu konuda projenin içeriğinden etkilenecek başta Sosyal Güvenlik Kurumu olmak üzere diğer paydaşlar ile bir araya gelerek nelerin yapılabileceğine dair değerlendirmeler yapıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji