YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,15
  • ALTIN
    %0,36
  • BIST
    %1,91
Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu'nda devir teslim

Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu'nda devir teslim

Yozgat Bozok Üniversitesi Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ertem, düzenlenen tören ile görevini Yozgat Bozok Üniversitesi  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Kurtoğlu’na devretti.
Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Ahmet Karadağ ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güngör Yılmaz, Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen devir teslim töreninde görevi devreden Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ertem’e değerli katkılardan dolayı teşekkür ederek Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Kurtoğlu’na başarı dileklerinde bulundu.
Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevinin tevdi edilmesinden dolayı kendisine duyulan güvene layık olacağını belirten Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Kurtoğlu, Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu’nu daha iyi bir seviyeye gelmesi için özveri ile çalışacaklarını ifade etti.
Rektör Karadağ, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ertem’e görevi süresince gösterdiği başarı ve kıymetli katkılarından dolayı teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji