YouTube

  • DOLAR
    %0,14
  • EURO
    %-0,13
  • ALTIN
    %0,15
  • BIST
    %-0,05
Yerköy Adalet MYO dernekleşme yolunda !

Yerköy Adalet MYO dernekleşme yolunda !

Adalet Meslek Yüksek Okulu Müdürü Murat Koçsoy, “Yerköy ilçe olarak eğitim ve öğretime çok müsait bir konumda. Bu yıl öğrenci sayımız artmakta. Artan öğrenci sayımıza paralel olarak yeni bölüm ve derslikler kuruyoruz. Hedefimiz artan öğrenci sayısıyla birlikte sorunun suz bir eğitim için çalışmalarımız başlamıştır.” dedi.
18092011adaletAdalet Meslek Yüksek Okulu Müdürü Murat Koçsoy, 2011-2012 Eğitim ve öğretim yılının başlamasına az bir zaman kala, Adalet Meslek Yüksek Okulunda eğitim ve öğretim görecek öğrencilerin eğitim hayatlarının sorunsuz geçmesi için gerekli çalışmaların başlatıldığını ifade etti.
Koçsoy, “Adalet Meslek Yüksek Okulu eğitimde gösterdiği başarılı çalışmalarla hedef büyütme yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Yüksek okulumuz 2011-2012 eğitim öğretim yılında 100 öğrenci sayısı ile eğitim ve öğretim verecektir.
Yerköy ilçe olarak eğitim ve öğretime çok müsait bir konumda. Bu yıl öğrenci sayımız artmakta. Artan öğrenci sayımıza paralel olarak yeni bölüm ve derslikler kuruyoruz.
Hedefimiz artan öğrenci sayısıyla birlikte sorunun suz bir eğitim için çalışmalarımız başlamıştır.”dedi.
Koçsoy, Adalet Meslek Yüksek Okulu olarak dernekleşeceklerinin altını çizdi.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji