YouTube

  • DOLAR
    %-0,20
  • EURO
    %0,30
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %-0,05
Yerköy Adalet MYO Meclis gündeminde

Yerköy Adalet MYO Meclis gündeminde

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu atık su tahliyesi ile ilgili sorunları TBMM gündemine taşıdı.
Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okuluna sahip çıkılması gerektiğini belirten Durmaz, şu açıklamalarda bulundu; “Yozgat Bozok Üniversitesi Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu atık su tahliyesi ile ilgili sorunlar yaşamaktadır. Yüksek Okulun atık suları Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutlarının atık sularının bağlı olduğu kanaldan tahliye edilmeye çalışılmaktadır.
TOKİ Konutlarının atık suları çok önceden Afet Evlerinin atık suları için yapılmış olan 50-60 santimetrelik borulara bağlanmıştır. TOKİ’ ye göre nispeten daha aşağı eğimde yer alan Yüksek Okulun atık suyu da bu borulara katılmıştır.
Yüksek Okulda atık suyun tahliyesi için pompa mevcut olmasına rağmen, aşırı yoğunluk nedeni ile kanal yükü kaldıramamakta zaman zaman tıkanmaktadır. Boruların tıkanması sonucu Yüksek Okul defalarca pis suların altında kalmıştır.
Yüksek Okul atık sularının tahliyesi için daha büyük boruların Yerköy Belediyesi Arıtma Tesislerine kadar döşenmesi ile sorunun çözülebileceği ve bu görevin de Yerköy Belediyesine ait olduğu bilinmektedir.
Milletvekili Sadir Durmaz, İçişleri Bakanına; Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu atık su tahliye sorununu çözmek için Yerköy Belediyesince bu zamana kadar hangi çalışmalar yapılmıştır? Yüksek Okulun atık su sorunu ne zaman çözülecektir? Diye sordu.
Başka il ve ilçelerde yetkililer tarafından yüksekokul, fakülte, kurulması için arsa tahsisi ve alt yapı hizmetleri taahhüt edilerek, ikinci ve üçüncü yüksekokul talepleri yapılmakta iken, Yerköy’de mevcut bulunan bir yüksekokulun bu sorununu çözmeyen zihniyeti anlayamıyoruz. Bu problem bir an önce giderilmelidir.” Dedi.
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. KONU : KANALİZASYON! KONUŞULAN YER MECLİS! GEREĞİ BELEDİYE BAŞKANI!!!…KÖYLERE KANALİZASYON YAPAN HÜKÜMET BUNU HAYDİ HAYDİ YAPAR!!!DERT ETMEYİN.GERÇİ BU VEKİLEDE YAPACAK TEK İŞ BU KALDI DEMEKKİ..VAH VAH VAHHH.OYLARIMIZA YAZIK Kİ VAHHH!!!
    KONU KANALİZASYON:)))
    umarım bunu yayınlarsın yerköy gazetesi!!!

    • Sayın Bulut,
      MYO’nun sorunu Yerköy de çözülseydi. Meclise taşınmasına gerek kalır mıydı? Köye kanalizasyon yapan hükümet Yerköy’e neden yapmıyor. Bu kadar beğendiğiniz hükümetin vekilleri yerine bu vekile oy verdiğinizi söylemek ne size yakışıyor ne de inandırıcı. Doğruları söylemek erdemdir.

      • kimseyi birşeylere inandırmaya gayretim yok.oy verdim ve pişmanım.bizim memleketimiz b.ktan meselerlermi anılacak yıl 2012 olmuş hala ve hala aynı tas aynı hamam.

  2. 20 yıldır sesiniz cıkmadı hırsızlara canak tuttunuz. ,canağı sizdemi yaladınız . son 3 yılda yapılan şeyler var siz nediye konuşuyosunuz ,ağzınız yenimi açıldı. eskiden itibarı olmayan bir belediyenin şimdi değeri arttı. Aylık zamanı geldiğinde memurlar kart ile bankadan para çekmeyi öğrendi. bunlar gözünüze hiç çarpmadımı son 3 yıla kadar ahrazmıydınızda şimdi konuşuyorsunuz. Önce ALLAHTAN korkun çoçuklarınızı seviyorsanız yapılan faaliyetleri göz önünde bulundurun sonunu bekleyin

  3. ayhan çalışan arabayı 3-5 kişiye ittirerek resim çektirip yerkoyun hali bu diyorsun sen bukonumda olsan aynı hareketi yapsalar ne yapacaksın. Müslüman iftira etmez.ALLAHIN şahitliği yeter sen bugune kadar yaptığın işlerde çalıştırdığın işçiye maaşıyın karşılığı yem al dediğini unuttunmu. kalbini düzelt. kendine bu huyu yakıştırıyorsan böyle devam et.

    • valla iyi yazmışsınız bulut ve çalıklı….kimse boş yere iş yaptı diye övünmesin.yakışmadı bu temsiliyet…pişmanız ve çok yazık….kağıt üzerinde vekilimiz var.vekil bir MUHARREM İNCE(CHP YALOVA),,,VEKİL BEKİR BOZDAĞ(AKP YOZGAT),,,BÖYLE VEKİL OLUNUR…..İCRAATTAN SES GETİREN LAZIM…KASILIP GEZMEK MARİFET DEĞİL!!!!!

  4. Ressamı resim çizerken izlediniz mi hiç? Başlangıçta ne yaptığını anlayamazsınız bir türlü, karışık kuruşuk bişeyler çiziyo sanırsınız. Resim bitip de karşısına geçip baktığınızda anlayabilirsiniz ancak ne çizildiğini. Memleketim de öyle sanırım. On yıllardır yapılmayıp da şuanda yapılan çalışmalardan dolayı biraz karışık kuruşuk gibi ancak sonunu bekleyip görelim zira ortaya güzel bir manzara çıkacak. Belediye başkanından dertlenenler var, bizzat sevdiğim değer verdiğim insanlar da acımasızca eleştiriyorlar ama çok üzülerek söylüyorum ki bunların büyük kısmı şahsi meselelerinden dolayı eleştiriyorlar. ( Birinin bahçesine fidan vermemiş, birine belediyenin araçlarını ancak kirayla verebileceğini söylemiş, birinin canını siyaseten acıtmış…) Kimse sabretmeyip herkes benim kurumumun işi ya da benim evimin önü bi yapılsın derse oranın cılkı çıkar. Memleketimin insanı o kadar kudretlidir ki “ben getirdim bu adamı, benim sayemde başkan oldu mecbur yapacak” der, prensibini bozmayan bir başkan görünce de “Milletin başına biz bela ettik bu adamı” diyecek kadar alçakgönüllüdür (!) Benim çocukluğumdan beri böyledir bu. Hasılı kelam resmi gözünüzün içine kadar sokup bakmayınız lütfen, anlayamazsınız. Geri çekilin ve biraz uzaktan bakın.

  5. Arazi konum açısından yerköy gelişime kapalı değilsede,gelişimi sürekli engellenen kafa yapısı değişmeyen bir memleket kime oy verilirse verilsin aynı tas aynı hamam… Ama yerköye çok market açılmış alış veriş yeter 🙂

  6. hayrullah bulut memleketi bok götürüyorki konu meclise taşınmış senin gibi aklı bu işlere çalışmayanlar ancak laf üretirler meclis calışmalarını bir sor bakalım bekir bozdagı vekil görenler kactane yozgatla ilgili yada yerköyle ilgili soru önergesi vermişler yada çalışma yapmışlar,sadir durmazın her fırsatda yozgat için ve özellikle yerköy için çalışmalarını göremiyecek kadar art niyetlisiniz,düşün bir kere meslek yüksek okulunun kanalizasyonuna kadar yerköyün sorunlarını meclise getiriyor bu zamana kadar meclisde yerköy adı bile gecmemiş bundan kocunmayın zira sadir beyin bu soru önergeleri sayesinde yerköyde belediye olsun diger kurumlar olsun aman sadir durmaz bizi meclisde eleştiriyor diye çalışmalarına hız veriyorlar,unutmayınki muhalefet iktidarı çalıştırır bu güne kadar yerköyden vekilmi gitti meclise biraz insani düşünceniz varsa vekilinize sahip cıkarsınız,bekir bozdag koskoca başbakan yardımcısı ne hizmet getirmiş yada vesile olmuş yerköy için

    • senin aklının yetmeyeceği kadar kanalizasyon yaptım ben merak etme AÇİNA bana cevap yazanlar yürekli olup adını soyadını yazsınlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji