YouTube

  • DOLAR
    %0,14
  • EURO
    %-0,13
  • ALTIN
    %0,15
  • BIST
    %-0,05
Yerköy Adalet MYO Müdürü Kadir Tan Göreve Başladı

Yerköy Adalet MYO Müdürü Kadir Tan Göreve Başladı

Bozok Üniversitesi Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürlüğü görevine Yrd. Doç. Dr. Kadir Tan atandı.
11102013adaletDevir teslim törenine Rektör Prof. Dr. Tamer Uçar, Rektör Yardımcı Prof. Dr. Şaban Güçlü, Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Seyfullah Türkmen, Üniversite Basın İletişim ve Enformasyon Müdürü Mehmet Özbayram katıldı.
Rektör Prof. Dr. Tamer Uçar Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine yeni atanan Yrd. Doç. Dr. Kadir Tan’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.
Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu’nun gelişmesi için önemli hizmetlere ve çalışmalara imza atacağına inançlarının tam olduğunu belirten Uçar, teslim edilen görevin layıkıyla yerine getirileceğinden şüphe duymadığını sözlerine ekledi.
Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kadir Tan ise, Rektör Uçar’a teşekkür ederek, “Sayın Rektörümüze bu görevi şahsıma layık gördüğü için teşekkür etmek isterim. Mevcut eğitim-öğretim kalitesi ile meslek yüksekokulumuzun başarısı için çalışma arkadaşlarımla beraber çaba sarf edeceğiz. Bu tür idari görevler kurumlara hizmet için önemli bir fırsattır. Bu fırsatı iyi değerlendirerek önemli hizmet ve başarılara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Yeni müdür atanan arkadaşa görevinde başarılar diliyorum öncelikle. Okulun kararnamesini çıkarmak okula bir müdür atama yaparak her şeyin bittiğini mi sanıyorsunuz. Buraya gönderilen müdür arkadaşımız da önceki müdür olan Yerköylü Hemşerimiz Murat Koçsoy gibi yalnızlığa ve maddi imkansızlıklara terk edilecekse, Akademik bir kariyer yapmış bu makamı hakkederek gelmiş bu insanlar iki lafı konuşamayan siyasilerin emrine terk edilecekse bu işten Yerköyümüze hiçbir fayda çıkmaz. Yıllarca üniversite gelsin diye kamuoyu olarak nice kampanyalar yapıldı bu meslek yüksek okulu ne zorluklarla açıldı. Ama meslek yüksek okulunun kanalizasyonunun olmadığını da biliyor muyuz. Eski müdür Murat Bey’in konuyu belediye başkanına ilettiğinde yüksek meblağlı bir maliyet çıkartarak yapılan bu çalışmalara köstek olduğundan haberdar mıyız? Okulu açmak ve bir müdür atamakla bitmiyor işler. Yapılan projeye herkesin sahip çıkması gerekiyor. Okul geldi müdür atandı öğrenciler yerleştirildi iş bitti sanıyoruz. Bu okulu hep beraber geliştirmeli ve rektörümüzden de yeni okul projelerinin ilçemize kazandırılması için sözünü almalı karşılıklı olarak rektörümüze ve okul yöneticilerine destek olmalıyız. Bunları yapmazsak o okulun uzun süreli olarak yaşayacağını sanmıyorum. Yerköy’de her zaman üretilen fitne fesat ve dedikodulara rağmen iyi niyetli olmak istiyorum.

  2. YERKÖY ÖNCELİKLE KENDİ EVLADI OLAN MURAT KOÇSOY’A SAHİP ÇIKAMIYORSA VAY HALİNE …..YERKÖY HER ZAMAN AYNI SENARYO HER ZAMAN AYNI YAPILAŞMA……

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji