YouTube

  • DOLAR
    %0,29
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,35
  • BIST
    %-0,65
Yerköy Adalet MYO Öğrencileri Erdoğan Akdağ Kampüsünü Gezdi

Yerköy Adalet MYO Öğrencileri Erdoğan Akdağ Kampüsünü Gezdi

Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Erdoğan Akdağ Kampüsü ve Yozgat il merkezini görmek için gezi düzenledi.
05012012okulYerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Yozgat Erdoğan Akdağ Üniversitesi’ne eğitim amaçlı gezi düzenledi. Gerçekleşen gezi sonrasında Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, Çamlık Milli Parkı ve Cevdet Dündar Göleti’ni de gezdiler.
Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu öğrencileri tarafından organize edilen gezide Yerköy Adalet MYO Müdürü Yrd.  Doç. Dr. Murat Koçsoy, Adalet Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ayşegül Göcen, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Bünyamin Türkmen eşlik ettiler.
Sabah kahvaltısı ile başlayan gezi programına, Yozgat Etnografya Müzesi’nin ziyareti ile devam ettiler. Müzede tarihi eserleri inceleyen öğrencilere Müze yetkilileri Yozgat tarihine ilişkin bilgiler verdiler.
Öğrenciler daha sonra Müze Seminer Salonu’nunda Yozgat tanıtım filmini izletildi. İzlenen Tanıtım filmi sonrasında öğrenciler, Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kampüsü’ne geçerek kampüste fakülte binalarını görme imkânı buldular.
Öğrenciler Eğitim Fakültesi’ne geçerek Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Yumak’ı makamında ziyaret etti.
Merkezi Yemekhane’de yenen öğlen yemeğinin ardından Çamlık Milli Parkı ve Cevdet Dündar Göleti’nde serbest zaman geçiren öğrenciler Hayri İnal Konağı’nda saz eşliğinde türkü söyleyerek eğlenen Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine konakta kavurga ve çay ikram edildi.
Adalet MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Koçsoy geziye ilişkin memnuniyetini dile getirerek şunları söyledi; “Yoğun bir ders dönemi sonrası öğrencilerimiz Yozgat merkezi ve Üniversitemizin Erdoğan Akdağ Kampüsü’nü görme fırsatı buldu.  Bu geziyle Adalet Meslek Yüksekokulumuzun ilk öğrencilerini hoş anılarla uğurlama şansı da bulmuş olduk.
Öğrencilerimiz ve biz keyifli vakit geçirerek mutlu olduk. Bu etkinliği gerçekleştirmemizde bize destek olan başta Rektörümüz Prof. Dr. Tamer Uçar’a, SKS Daire Başkanlığımıza teşekkür ediyorum.”dedi.
 Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji