YouTube

  • DOLAR
    %0,21
  • EURO
    %0,03
  • ALTIN
    %0,93
  • BIST
    %2,66
Yerköy Adliye Sarayı Yeşilleniyor

Yerköy Adliye Sarayı Yeşilleniyor

Yerköy Cumhuriyet Başsavcılığında görevli hakimler, savcılar ve beraberindeki adliye çalışanları, ağaçlandırma çalışmaları kapsamında adliye bahçesine fidan dikti.
02022014camBaşsavcı Gürhan Okan Us, adliye binasının daha güzel bir görünüme kavuşturulması için bahçeyi ağaçlandırdıklarını söyledi.
Geçmiş yıllarda da adliyenin bahçesine ağaçlandırma çalışması yaptıklarını ifade eden Us, adliye binasının daha güzel bir görünüme kavuşturulması için bahçeyi ağaçlandırdıklarını belirterek şu ifadelerde bulundu;
“İlçe adliyemiz, gerek mimarisi olasın gerekse çevre düzeni olsun güzel bir konuma ve görünüme sahiptir. Ağaçlandırma çalışmalarımız kapsamında adliyemize çam ağacı dikimi gerçekleştirdik. Nâzım Hikmet bile ağaçlar için şu ifadeyi kullanmıştır, “Yaşamak tek bir ağaç kadar hür ve bir orman kadar kardeşçesine” diye bir söz etmiştir” dedi.
Ağaçlandırma çalışmasına, Başsavcı Gürhan Okan Us, Savcılar İbrahim Altınok ve Semih Şimşir, Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimleri Selda Barış ve Nihal Burak, Asliye Ceza Hakimi Fatma Burcu Nacar, Sulh Ceza Hakimi Gülay Gürbüz, adliye personelleri katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji