YouTube

  • DOLAR
    %-0,01
  • EURO
    %0,13
  • ALTIN
    %0,36
  • BIST
    %0,50
Yerköy adliyesi avukatlar gününü kutladı

Yerköy adliyesi avukatlar gününü kutladı

Yerköy Cumhuriyet Savcıları “Avukatlar günü” nedeni ile avukatlar için Yerköy Adliyesi bahçesine ağaç diktiler.
07042016fidanYerköy Cumhuriyet Başsavcısı Enver Eroğlu, Cumhuriyet Savcısı Semih Şimşir, Yerköy Baro Temsilcisi Avukat Murat Kılıç ve Avukat Zafer Sorgucu ile Avukatlar gününü ağaç dikerek kutladılar.
Ağaç dikim töreni sonrası konuşma yapan Yerköy Cumhuriyet Başsavcısı Enver Eroğlu, “Yargının kurucu unsurlarından olan savunma makamını temsil eden avukatlarımızın, “Avukatlar Gününü” kutlarız. Bizde savcılık olarak bu günde günün anısında Cumhuriyet Savcısı Semih Şimşir, Yerköy Baro Temsilcisi Avukat Murat Kılıç ve Avukat Zafer Sorgucu ile Avukatlar gününü ağaç dikerek kutladık” dedi.
Cumhuriyet Savcısı Semih Şimşir ise yargının işleyişinde avukatların olmazsa olmaz bir görevi yerine getirdiklerini söyledi.
Şimşir, “Yargılamanın olmazsa olmaz unsuru olan savunma hakki ve temsilcisi avukatlarımızın avukatlar gününü kutlarım. Savunma makamının hak ettiği konuma ulaşması ümidiyle bu fidanları toprağa kavuşturuyoruz.  Ayrıca dikilen ağaçları Şehit Cumhuriyet Savcılarımız Hakan Kılıç, Murat Uzun, Doğan Öz ve Mehmet Selim Kiraz ile tüm yargı şehitlerine armağan ediyoruz.”
Yerköy Baro Temsilcisi Avukat Murat Kılıç’da Yerköy Cumhuriyet Savcılarına ve adliye personeline “Avukatlar günü” kutladıkları için memnuniyetlerini dile getirdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji